Den bedste pris på dit arrangement

Kursuslokale i København

Få den rette pris til det rette sted Garanti for hurtigt svar til din forespørgsel
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase
Når du skal holde et kursus, er det vigtigt at finde det helt rette lokale. Der kan være et hav af udbydere med et hav af forskellige priser. Ud fra hvad du prioritere og ønsker af lokalerne indhenter vi de bedste tilbud til netop jeres kursus. I vil altid kunne få de bedste priser fra os da vores partnere konkurrere om at få jeres arrangement booket hos dem.

havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD

Kursuslokaler i København

Det kræver meget planlægning at få det rigtige kursus stablet på benene, og det kan være en lang og uoverskuelig proces. Der findes nemlig et væld af kursussteder i København, og det kan tage lang tid at undersøge for og imod alle steder. Tid I egentlig hellere ville bruge på at planlægge kurset. I Ateo hjælper vi jer med at finde det perfekte sted til jeres arrangement. Vi indhenter 3 gratis tilbud, og lader det være op til jer, hvilket et af dem i ønsker.

Hvordan skal jeres arrangement være?

Før man overhovedet kan holde et kursus, så kræver det at man har fastsat et budget. Når det er slået fast kan man begynde og snakke om, hvilket slags kursus man ønsker at holde samt, hvordan lokalet skal være. Skal der f.eks. være mange grupperum, så man under kurset kan dele folk op i grupper? Skal kurset vare over flere dage, hvis ja, hvor mange dage så? Skal stedet ligge centralt i København osv. Mangler du sparring til alt dette, så står Ateo's dygtige medarbejder klar til at give dig gratis vejledning.

Forslag til kursuslokaler

Det kan føles lidt som en jungle, når man skal vælge et kursussted i København, da byen har mange steder at vælge imellem. Samtidigt er det også vigtigt at finde det rigtige sted, som understøtter ens arrangement. Ønsker man at holde kursus centralt i København, med lækre lokaler, kan man bl.a. vælge The Kitchen Vil man gerne holde et anderledes kursus, hvor der er også er plads til humoristiske indslag , imens man når sine mål, så kan man med fordel vælge Det Danske Filmstudie. Vil man gerne holde kursus centralt i København, og med overnatningsmuligheder på stedet, så kan man f.eks. vælge Hotel Østerport. Ateo samarbejder heldigvis med en masse forskellige steder, og dette gør at I kan variere imellem kursusstederne i København så, kurset får sit personlige præg.

Når maven rumler

Det kan være hårdt at sidde til møde i længden, og derfor er det dejligt at kunne få ny energi igennem et lækkert måltid, eller bare en kop kaffe. Mange af de kursussteder Ateo samarbejder med tilbyder forplejning på stedet, og ellers kan dette også aftales udover, da mange af stederne bruger diverse catering firmaer i området. Får man lyst til at gå på opdagelse i byen, så er der skam også dejlige restauranter at finde. Hvad enten man er til den klassiske café burger, eller et måltid som er inspireret af det nordiske køkken, lader København jer ikke gå sulten rundt!

Hold en pause stræk benene

Når I nu alligevel er taget ud for at spise, så er det næsten en skam ikke at tage et smut forbi en af byens seværdigheder. Efter et lækkert måltid kan det være dejligt at få rørt sig lidt, hvad enten man sidder på en restaurant eller et kursussted. Rundetårn er helt sikkert et besøg værd, og man kan evt. gør pauserne til teambuilding. Hvem kommer f.eks. først op i Rundetårn?

Undgå trafikprop

Det kan være irriterende at sidde i trafikprop på vej til et vigtigt kursus. Man bliver stresset over det, og ting som “Kommer jeg nu for sent?”, “Hvorfor kørte jeg ikke hjemmefra lidt tidligere” popper op i hovedet på en, og man lader sig blive stresset af det. Heldigvis findes der et hav af muligheder til, hvordan I hver især får en god start på dagen, og undgår at sidde i kø. Kommer man langvejs fra, så kan det være en fordel at stille bilen uden for byen, og tage offentlig transport ind til byen. Så undgår I at køre hvileløst rundt i byen, efter en parkeringsplads. Kommer man fra Jylland af, så kan man på under 1 time flýve til Kastrup Lufthavn. Herefter kan man tage en metro, og være inde i byen på 15 min. København er kendt for at være en by, hvor det vrimler med cykler rundt i byen, og man kan derfor med fordel tage sin cykel gratis med i s-toget, og cykle resten af vejen. Der kører dog også forskellige busser rundt i byen.

Hvad med overnatning?

Trækker mødet ud, eller ønsker man at holde kursus over flere dage, så findes der et væld af overnatningsmuligheder i København. Rundt i byen ligger der forskellige hostels og hoteller. Man kan med fordel vælge et kursussted der tilbyder overnatning, så slipper I for at rulle kufferten for langt.

Hvordan hjælper Ateo jer?

Ud fra jeres ønske om, hvilket slags kursus i ønsker at afholde samt, hvilke andre ting I kunne få brug for i forbindelse med arrangementet, undersøger vi, hvilke steder der kunne være relevante for jer. På den måde garantere Ateo også for at I får den mest konkurrencedygtige pris. Hvis I bare planlægger kurset, så finder vi stedet der danner rammen om det. Ønsker du at holde dit kursus i Nordsjælland kan du læse mere her.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud