Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Østerport

Oslo Plads 5, 2100 København

Hotel Østerport har en fantastisk beliggenhed på Østerbro kun et stenkast fra Østerport st. da det er over på den anden side af gaden.

Med sin unikke placering er hotellet det ideele sted, når det kommer til afholdelsen af dit møde. Hvad enten det er jobsamtaler, bestyrelsesmøder eller andre vigtige møder har man her faciliteterne til at gennemføre sådanne møder.

Mødelokalet har plads til 25 personer, hvis U-formation eller bestyrelsesmødestil benyttes. Der forefindes tavle, flipover, projektor og lærred og følger også med i prisen, når man booker lokalet. Dertil kan også tilbydes forskellige mødepakker, hvis man ønsker forplejning til sit møde.

Fokuset på Hotel Østerport ligger på det enkle og simple koncept kombineret med en god pris. Udover afholdelse af møder og overnatning med 170 forskellige værelser at vælge imellem, er der et hav af forskellige muligheder i form af de nærliggende kunst- og kultursteder, som blandt andet tæller Statens Museum for Kunst og Glyptoteket. Derudover ligger indre by under 2 km væk, hvor man virkelig har mulighed for at udforske København, hvis det er man kommer langvejs fra eller har brug for et afbræk fra sit møde.

Hvis man er med offentlig transport går både bus 26 og 1A næsten lige til hoveddøren. Derudover går der også tog fra lufthavn, Sverige og Jylland til og fra Østerport st. Hvis man derimod kommer i bil henvises der til sidegaderne i og omkring hotellet, heriblandt Stockholmsgade og østbanegade.

København og omegn
0,05 km
9,1 km
170
25
25
1
N/A
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Hotel Østerport

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud