Den bedste pris på dit arrangement

Det Danske Filmstudie

Blomstervænget 52, 2800 Kgs. Lyngby

Det Danske Filmstudie holder til i det smukke Lyngby, tæt på både motorvej, skov og natur. Her finder man historiske og spændende lokaler der gennem årende har dannet rammen for indspilning af mange kendte film såsom Åndernes Hus og Den Eneste Ene. Rummene bliver stadig brugt til at optage spillefilm og TV-reklamer, men lægger hvert år også hus til en masse events – både for private og firmaer.

Filmstudiet har bl.a. specialiseret sig i at lave arrangementer der aldrig går i glemmebogen. Som eksempel kan nævne den ”Oscar-aftenen” der bruges som en social begivenhed for firmaer. Her deles man ind i mindre grupper der, hver især skal skabe en lille kortfilm. Dagens sluttes af med en stor gallamiddag og Oscar-uddeling, hvor fx den bedste film og de bedste skuespillere bliver kåret.

Man kan også få en rundvisning på filmstudiets grund, hvor der fortælles spændende og sjove anekdoter om de forskellige film der er blevet lavet derude.

Stedets filosofi er, at alt kan lade sig gøre. Med tre scener på hhv. 120, 380, 480 kvadratmeter, samt make-up og kostumefaciliteter, er det muligt at holde alt fra teambuilding, kurser og firmafester. På grund af de store udendørsarealer, er det også muligt at holde grillaftener og lignende events.

Det Danske Filmstudie står ikke selv for madlavning, men har kontakt til en masse forskellige cateringfirmaer, der kan levere mad til enhver smag.

Stedet er nemt at kommet til og fra. Man kan gå til Lyngby Station på ti minutter, og motorvejen ligger få minutters kørsel væk. Der er desuden masser af parkeringspladser.

København og omegn
0,8 km
17 km
0
350
320
3
8
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Det Danske Filmstudie

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud