Den bedste pris på dit arrangement

Find kursussted i København

Leder du efter kursussteder i KBH?
Spar tid og få den bedste pris her
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase
Når du skal arrangere et kursus skal du finde det helt rigtige sted. Der kan være mange om buddet og priserne kan variere. Ud fra hvordan dit kursus skal holdes afsøger vi mulighederne og indhenter de bedste tilbud. Vores samarbejdspartnere er i konkurrence med hinanden når vi kontakter dem og derfor får vi altid de bedste priser.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD
Du holder typisk et kursus, fordi du måske gerne vil belære dine medarbejdere om et nyt tiltag, som virksomheden måske har taget. Kurset kan have det formål at styrke dine medarbejderne og give dem nogle kompetencer, der kan føre til effektivisering i virksomheden. Sådan nogle kurser kan alt efter deres indhold vare i en eller flere dage, og for at sådan et kursus bliver lige som du ønsker det, er det vigtigt at du finder det ideelle sted til dig og dine medarbejdere. Men hvordan finder man lige det, og hvor? Det kan Ateo heldigvis hjælpe dig med!

Hvordan kommer Ateo ind i billedet?

Ateo vil gerne tage en del af arbejdsbyrden væk fra dine skuldre og hjælpe dig finde det helt rigtige kursuslokale til dig og dine medarbejdere. Skal lokalet ligge centralt i København eller udenfor? Skal der være flere grupperum eller kun et? Skal der være forplejning på stedet eller sørger i selv for mad? Fortæl os hvad du ønsker og vi vil ud fra dine ønsker finde 3 uforpligtende tilbud til dig. Vi lader det efterfølgende være op til dig, hvilket af stederne du finder mest interessant. Fordelen ved at bruge Ateo er at du spare tid og penge og dermed kan have større fokus på andre dele af arrangementet. Du kan enten bruge vores hjemmeside til selv at finde et sted, eller ringe til vores dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe netop dig.

Kursus lokaler i København

Mulighederne kan virke uendelige når man skal vælge lokaler i København og har man et lille budget kan det virke endnu sværere. Vi har derfor hos Ateo valgt at vise dig nogle af de steder som vi vil anbefale. I kan f.eks. holde jeres kursus, indenfor profesionelle rammer hos Bella Sky Comwell Her vil man kunne finde 28 forskellige mødelokaler, der kan rumme alt fra 2 til 270 personer. Med sine over 800 værelser, vil der også være rig mulighed for overnatning. Falder valget på Bella Sky Comwell kan man tillægge et besøg til Restaurant Rambla Ørestad, som ligger mindre end et kvarters gang fra hotellet. Hos Rambla Ørestad  kan man få alt fra traditionelle skandinaviske retter til internationale retter såsom tapas. Eller vælg Scandic Front, et professionelt miljø til dit arrangement, med en af byens bedste beliggenheder. Læs mere om stedet her. Offentlig transport Eftersom København har en rigtig god infrastruktur, er det derfor nemt at finde et kursuscenter der ligger nær offentligt transport. Hele hovedstadsområdet er dækket af enten buslinjer, togbaner eller metro. Ved at tage offentlig transport kan man slippe for eventuel trafikpropper på motorvejen eller manglende parkeringspladser inde i byen. Har I deltagere der kommer fra andre dele af landet, eller udlandet, ligger Københavns Lufthavn Kastrup, blot 15-20 minutters kørsel fra centrum.

Brug for en pause fra dagen program?

Man kan kun holde koncentrationen i en periode ad gangen, herefter vil ens kreativitet og engagement dale. Det kan derfor være en god idé løbende at holde nogle pauser. Alt efter, hvor dit kursus skal foregå henne, vil der i København vil der være rig mulighed for at tage en pause fra dagens program, og genoplade batterierne. Holder i f.eks. et kursus nær Amager Fælleden, kan I gå en tur langs vandet og vende tilbage til kurset med nyfunden energi. Det vil også være et oplagt sted at arrangere en teambuildning aktivtet, såsom løb. Ligger jeres kursussted inde i byen, kan I tage et smut forbi byens mange seværdigheder, som f.eks. Den Lille Havfrue, eller se det flotte Operahus. Skal det være en mindre kulturelt pause, så kan det også anbefales at tage en gåtur ned ad Strøget, hvor der ligger en masse forskellige butikker.

Overvejer du at holde kurset et andet sted?

Ønsker du at flytte kurset ud af hovedstadsområdet kan du læse mere her, om mulighederne for at finde et kursussted i Nordsjælland.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud