Den bedste pris på dit arrangement

Bella Sky Comwell

4.1 ud af 5 (Baseret på 6 anmeldelser) Anmeld Bella Sky Comwell
Center Boulevard 5, 2300 København S

Bella Sky Comwell er blevet et varemærke i København, fordi den karakteristiske bygning kan ses på lang afstand. Et arrangement på Bella Sky Comwell kan byde på en unik udsigt ud over København og et på et helt igennem professionelt hotel, hvor der er tænkt på den mindste detalje.

Professionelle rammer til kurser, konferencer og fester

At afholde konferencer, kurser, seminarer eller lignende på Bella Sky Comwell er for virksomheden, som vil have professionelle rammer og ikke vil gå på kompromis. På hotellet er der plads til både mindre og større arrangementer af enhver slags.

Egnet til store arrangementer

Bella Sky Comwell er 23. etager og kan blandt andet tilbyde to VIP mødelokaler, hvoraf det ene ligger med en fantastisk udsigt på 23. etage. Hotellet har i alt 28 forskellige mødelokaler med plads til 2-270 mand. Alle lokaler har selvfølgelig det nyeste i AV og andet udstyr. Bella Skys største lokale kan bruges til de rigtig store arrangementer, men skal det være endnu større, er der direkte udgang til Bella Center.

Forplejning af højeste kvalitet

Forplejningen er også af højeste kvalitet på Hotel Bella Sky Comwell. Der er flere barer og restauranter, blandt andet en kombineret restaurant, bar og lounge på 23. etage, hvor forfriskninger og middag kan nydes med en af de bedste udsigter i København.

Få et uforpligtende tilbud fra Bella Sky

Ønsker du et uforpligtende tilbud på at afholde din konference, kursus, seminar, foredrag eller lignende, så tryk på nedenstående knap, og vi vender tilbage med et tilbud til dig fra Bella Sky Comwell, og andre steder du er interesseret i, indenfor 24 timer (på hverdage).

København og omegn
0,1 km
4 km
812
270
N/80
7
21
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 6 andre - anmeld Bella Sky Comwell

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Mikkel

Fantastisk bygning med en flot udsigt dog beliggende lidt uden for centrum.

Rasmus Bentzen

Fint hotel, lækker udsigt og gode drinks.

Philip Kindtler Clausen - IBM

Overordnet set en rigtig god oplevelse

Mads Rasmussen - IRONMAN Denmark

Vi brugte Bella Sky Comwell som officielt race hotel i forbindelse med afviklingen af vores IRONMAN event i København. Kombinationen af fantastisk arkitektur og alle de konference faciliteter vi skulle bruge til briefing af atleter gjorder at alle, atleter som officials, havde en god uge

Gorm Eliasen

Belly Sky Comwell, er et fantastiks flot hotel, med mange gode faciliteter især deres fitness center er værd af fremhæve i denne forbindelse. Der er ingen tvivl om at man her ligger vægt på kvalitet og design, hvilket også er den fornemmelse man har når man ser på hotellet udefra.

Det kan stærkt anbefales at tage turen op til øverste etage, og nyde udsigten, mens man får sig noget at spise eller drikke i restauranten der er placeret her.

Selvom hotellet ikke er placeret særlig centralt er der gode muligheder for at komme ind til centrum da der er placeret en metrostation, lige ved siden af hotellet. I øvrigt er det et fremragende sted at være som kursist da, hotellet ligger i umildbart forbindelse af Bella Centeret og derfor kan man gå direkte fra sit hotel værelse og hen i Bella Centeret.

Nikolaj Madsen

Jeg har været på Bella Sky i forbindelse med forskellige arrangementer de sidste par år. Det er et fantastisk flot sted med virkelig lækre faciliteter og det virker også som om de har god succes. Hvis man er derude, kan det absolut anbefales at komme op på de øverste etager og se den fantastiske udsigt udover København.

Det ligger lidt væk fra byen, men er meget nemt med metro og så er det også dejlig tæt på lufthavnen.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud