Den bedste pris på dit arrangement

Kursuslokale i Nordsjælland

Få tre tilbud fra kursussteder
Garanti for høj kvalitet og bedste pris
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase
Når du skal arrangere et kursus er det vigtigt at finde det korrekte sted. Det kan virke besværligt at kontakte de forskellige udbydere af lokaler. Ud fra hvad du ønsker finder vi 3 tilbud som passer dine krav. Vores samarbejdspartnere er i konkurrence med hinanden når vi kontakter dem og derfor får vi altid de bedste priser.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD
Et kursus afholdes typisk med henblik på at udvikle sine medarbejdere og give dem nogle nye kompetencer. Disse kurser kan i visse tilfælde vare enten over en dag, eller måske endda flere. Det er derfor vigtigt at finde den helt rette beliggenhed for kurset.

Det kan Ateo gøre for jer

Ateo er en online hjemmeside som kan tilbyde over 70 forskellige konference- og kursuslokaler rundt omkring i København. Vi har udviklet vores platform således at gøre det mere overskueligt for jer at finde det helt rette sted at holde jeres arrangement. I kan enten selv finde et lokale inde på vores hjemmeside, eller indhente 3 uforpligtende tilbud. Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonerne, hvis du nu har nogle spørgsmål eller eventuelt har brug for nogle gode råd.

Kursuslokaler i Nordsjælland

Nordsjælland er det ideelle sted at holde et kursus, hvis man ønsker at komme væk fra den travle hverdag i byen. Nordsjælland tilbyder idyllisk dansk natur i grønne omgivelser. Her kan man vælge om man vil holde kurset på et traditionelt konferencecenter, eller måske noget lidt udover det sædvanlige. Vi har her samlet nogle forslag til, hvilke steder vi samarbejder med. Ønsker I at holde dit arrangement i naturskønne omgivelser? Noget som bryder med de traditionelle rammer når man holder kursus? Så vil Højstrupgård være det helt rigtige valg. Det er en charmerende ældre bygning, med moderne faciliteter og egne golfbaner. Skjalm Hvide Hotel tilbyder lokaler, som alle er indrettet med 4-stjernede konferencefaciliteter. Alle lokaler er udstyret med nødvendig AV-Udstyr såsom projektor, whiteboads og trådløs internet. Hotellet er kendetegnet ved at have en afslappende ro, med flotte udendørsarealer. Har I brug for at komme lidt væk fra kursusstedet? Så kan I nyde en middag ved Restaurant Øresund. I restauranten vil der være plads til 60 personer, hvor der vil være retter til enhver smag. Restaurant Øresund ligger på Strandvejen, og I kan efter en dejlig middag nyde en gåtur ved vandet.

Seværdigheder

Det kan være hårdt at sidde i for lang tid ad gangen, og det kan derfor være en god idé at holde en pause. I kan derfor tage på tur ud i det Nordsjællandske og opleve alt det har at tilbyde. Der kan bl.a. nævnes Frederiksborg Slot, J.F. Willumsens Museum og Roskilde Domkirke. Alle stederne ligger få minutter væk i bil.

Overnatning

Der vil være rig mulighed, for at finde overnatningsmuligheder i Nordsjælland. De førnævnte kursussteder tilbyder også overnatning på stedet. Så send os enten en mail, eller giv os et kald så finder vi lige netop det kursuslokale I søger i Nordsjælland. Overvejer du at afholde kurset i Midtsjælland eller København han du læse mere omkring mulighederne her.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud