Den bedste pris på dit arrangement

Restaurant Øresund

5.0 ud af 5 (Baseret på 4 anmeldelser) Anmeld Restaurant Øresund
Strandvejen 343, 2930 Klampenborg

Restaurant Øresund er et spisested beliggende på Strandvejen i Klampenborg. Restauranten har en forbløffende beliggenhed , hvor kun kystvejen skiller restauranten og vandet.

Stedet er velegnet til private eller firmaarrangementer og der er plads til 60 personer af gangen.  Så hvis du står og skal holde en fest i hyggelige omgivelser, er Restaurant Øresund det ideelle sted for dig. Stedet er også åbne for andre typer arrangementer, som f.eks. bryllupper eller bryllupsreceptioner. De ønsker at man som minimum kommer 20 personer til et arrangement, men dette kan aftales indbyrdes med stedet.

Selve køkkenet vil gerne tilfredsstille alle og de kører derfor efter konceptet, at der er noget for enhver smag og alder i deres menu.

Der er parkering på gaden tæt på restauranten og hvis man er med offentlig transport går både bus 176 og 1A lige til stedet. Derudover ligger Skovshoved Havn kun 5 minutter derfra og har også gratis parkeringspladser. Så der er rig mulighed for at gå sig en lille tur til og fra havnen.

Omgivelserne byder naturligvis på en hyggelig gåtur nede ved Skovshoved Havn, hvor man kan f.eks. på varme dage kan få sig en is og gå langs vandet. Hvis man kommer langvejs fra ligger Skovshoved kun 1 minuts kørsel derfra eller hvad der svarer til 7 minutter på gåben.

Der er trådløst internet på restaurant Øresund.

 

 

 

 

 

Nordsjælland
1,2 km
18,2 km
0
30
30
2
0
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 4 andre - anmeld Restaurant Øresund

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stefan Nielsen

Fantastisk sted... Holdt 25 års fødselsdag der og der var perfekt service og super lækker mad... Har været der mange gange og maden er altid i top... Kan stærkt anbefales... Mvh stefan

Caroline Mai Lundgren

Restaurant Øresund er simpelthen i topklasse for budgetvenlige priser. Maden smager virkelig godt, serivcen findes ikke bedre. Hyggelig atmosfære og god beliggenhed! Man får store portioner og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Jeg kan kun anbefale Øresund i Skovshoved til alle der ikke har prøvet det endnu. Èn ting er sikkert… Har man været der én gang så kommer man igen!

Peer Petersen - hjortekær modernisering

Restaurant Øresund er et sted jeg kan anbefale på det varmeste, super god service, maden i top kvalitet, man går på ingen måde sulten fra bordet, priserne er yderst rimlige, man bliver forkælet fra man går ind af døren til man forlader stedet.
jeg kan kun sige prøv dette dejlige spise sted.

Pernille Berg

Restaurant Øresund er et hyggeligt spisested, med dejlig mad til prisen og god betjening! Vil anbefale det til alle jeg kender!!!

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud