Den bedste pris på dit arrangement

Højstrupgård

4.5 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Højstrupgård
Ejler Jensens Vej 1, 3000 Helsingør

Højstrupgård er et smukt konferencecenter placeret i dejlige omgivelser. Stedet kan rumme både det mindre og mellemstore arrangement, hvor man ønsker helt unikke rammer.

Højstrupgård er en flot, gammel bygning, som har den charme et hus fra 1800-tallet rummer, men som samtidig også har alle de moderne faciliteter, som det kræves af et professionelt konferencecenter.

Fra Højstrupgård er der udsigt til Øresund og en flot golfbane. Hele området er omkranset af smuk natur, hvilket giver gode muligheder for på den ene eller anden måde at bruge naturen omkring som en del af ens arrangement fx til teambuilding ved fysisk aktivitet eller golf på den 9-hullers par 3 bane, som er lige udenfor døren.

Netop golfbanen er et ofte benyttet element i forbindelse med konferencer på Højstrupgård, som tilbyder nogle faste konferencepakker, hvor golf indgår, både med og uden en instruktør.

Det anbefales at benytte Højstrupgård i de tilfælde, hvor man har brug for et sted, som har varme og sjæl, og hvor der er den ro, som det ofte kræves i forbindelse med at skulle fordybe sig. Stedet har en charme med den gamle bygning, pejsestue og den flotte, idylliske natur omkring.

Højstrupgård er et professionelt konferencecenter, og det er faktisk det, de er specialiserede i. Højstrupgård er således kun et kursuscenter og ikke også et hotel for almindelige gæster. Derfor er personalet også veluddannede og kan hjælpe med at designe mødet og eventuelt andre oplevelser.

Nordsjælland
5 km
58 km
44
80
90
5
8
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Gør som 2 andre - anmeld Højstrupgård

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Mette Bjerring - Tidligere uddannelseskonsulent

Højstrupgård har en smuk udsigt. Her er god mulighed for at gå ture og svømme i Øresund.
En kursusejendom med en perfekt størrelse. Her du oplever nærværende service og rolige rammer om dit kursus.

Evald Stæhr - staehr Consultant

Vil man forkæle sine medarbejder eller kunder er dette stedet. Man føler sig opløftet ved ankomsten, her er ro og fred til at gennemføre kursus og konferencer på et højt niveau.
servicen er i top lige maden . Personalet er topprofessionel og yder en kompetent service

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud