Den bedste pris på dit arrangement

Kursuslokale på Midtsjælland

Få uforpligtende tilbud fra 3 kursussteder
Lynhurtigt svar og god service
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase
Når du skal arrangere et kursus skal du finde det helt rigtige sted. Der kan være mange om buddet og priserne kan variere. Alt efter hvor stort dit kursus skal være og hvor lokalet skal være placeret, afsøger vi mulighederne og indhenter de bedste tilbud. Vores samarbejdspartnere er i konkurrence med hinanden når vi kontakter dem og derfor indhenter vi altid de bedste priser til jer.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD
Er I i gang med at prøve at finde et kursuslokale på Midtsjælland? Har I svært ved at finde ud af, hvor henne det skal ligge? Måske også hvilke faciliteter I kan få brug for? Hos Ateo kan vi hjælpe dig med at finde det rette kursuslokale til jer. Typisk holder man et kursus fordi man ønsker at udvikle deltagernes kompetencer. Alt efter kursets formål kan det nogle gange vare et par timer, og andre gange over flere dage. Men for at alt dette kan lade sig gøre, så skal I selvfølgelig finde det rette sted til jeres kursus, så I kan sikre jer at I kommer til at holde et godt kursus.

Find stedet der passer til jer

Har I måske brug for et stort lokale, hvor selve kurset skal foregå? Måske endda også nogle grupperum, hvor deltagerne har mulighed for at arbejde i mindre grupper? Ønsker I højt til loftet? Skal det også være i et område der er omringet af anden end den dansk natur? Alt dette vil Ateo gerne hjælpe jer med. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, I måske sidder inde med.

Har I styr på teknikken?

Efterhånden bruger vi mere og mere alle diverse tekniske udstyr, i forbindelse med vores kurser, og netop derfor er det vigtigt at IT’en også er i orden. Man skal nødig stå i situation, hvor man enten skal slæbe alle det tunge av-udstyr frem og tilbage, eller i værste fald finde ud af at det ikke kan stilles til rådighed. Næsten alle vores samarbejdspartnere kan tilbyde AV-udstyr i form af whiteboards, projektor, fjernsyn osv. Deres personale står klar til at hjælpe jer, med at sikre at teknikken virker. Skulle det ske at et af vores kursussteder ikke kan tilbyde AV-udstyr, så kan I aftale indbyrdes med stedet, hvordan dette problem bliver løst.

Hvad med transporten?

Heldigvis vil midtsjælland ikke være så travlt som indre by. Det vil her være nemmere at finde parkering, da mange af vores sambejdspartnere tilbyder parkeringspladser, og ofte kan de endda benyttes gratis. Hvis man ikke ønsker at tage egen bil vil, det dog være muligt at benytte sig af offentlig transport.

Overnatningsmuligheder

Skulle I afholde jeres kursus over flere dage, så behøver I heldigvis ikke at bære kufferterne for langt hen til det nærmeste hotel. Mange af vores samarbejdspartnere tilbyder overnatning på stedet, og dette gør det lettere, når hovedet og kroppen er træt efter et godt kursus. Skulle I finde et sted, som ikke kan tilbyde overnatning på stedet, så findes der I midtsjælland en række forskellige hoteller eller hostels man kan overnatte ved.

Hvad er Ateo?

Ved Ateo har vi samlet nogle af de bedste kursuslokaler der findes på Midtsjælland, på vores online portal. På denne måde kan I danne jer et overblik over, hvor store lokalerne er, hvilke overnatningsmuligheder og forplejning mulighederne, der findes på Midtsjælland. I har mulighed for at finde et lokale på egen hånd, eller lade en af vores dygtige medarbejdere hjælpe jer. På hjemmesiden vil I også have mulighed for at indhente tre uforpligtende tilbud indenfor et døgn. Eftersom vi har hjulpet private og større erhvervsvirksomheder med at arrangere møder, kurser og konferencer, har vi derfor et bredt kendskab til, hvordan man finder det optimale kursuslokale. Skal I holder et større kursus, så kan du med fordel kigge på vores mange konferencesteder på Midtsjælland. De tilbyder nemlig forskellige størrelse lokaler, alt efter, hvor mange I nu måtte blive.

 

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud