Den bedste pris på dit arrangement

Vi fandt disse steder til dig

Beklager - Ingen steder matcher din søgning. Ændr din søgning for at finde steder.

Konferencesteder i hele landet

Når virksomheden skal holde et professionelt arrangement, hvad enten det er et kursus, en konference, et bestyrelsesmøde, foredrag eller noget helt andet, så er det vigtigt at det hele fungerer. Ateo har samlet et stort udvalg af de mest professionelle steder i hele Danmark, hvor der fx kan afholdes møder og konferencer, og gør det nemt at indhente tilbud fra dem. Her på siden vælger man hurtigt og nemt de steder man er interesseret i at få et tilbud fra, og så udfylder man noget information om ens arrangement. Indenfor 24 timer modtager man så tilbud på ens arrangement, og man kan i ro og mag vælge det tilbud som bedst matcher ens ønsker. Når du bestiller tilbud gennem Ateo, ved konferencestederne at de er i konkurrence med andre, og du ender derfor med den bedst mulige pris. Derudover sparer du tid på selv at skulle indhente tilbud.

Vælg det rette lokation

Har I allerede afklaret hvilken del af landet I ønsker at holde jeres konference i, så kan det være en god idé at besøge vores sider der omhandler specifikke dele af landet. Fx kan i set vores sider om konferencesteder og konferencecentre i København, der giver et godt overblik over alle vores samarbejdspartnere. Her kan du også læse lidt om fordelene ved at holde en konference i netop København. Nedenfor kan du finde en række sider der viser hvad mulighederne er, når man skal holde konference rundt i landet. Klik på den region hvor du skal holde konference i, for at få mere information.

Møder, konferencer og andre firmaarrangementer

Uanset hvilken type arrangement du skal holde, så kan du finde stedet gennem Ateo. Vores partnere har rammerne til dit arrangement, uanset deltagerantal og type af arrangement. Vi har formidlet små møder med et par deltagere, kursusrækker over et år, mellemstore konferencer over flere dage, foredrag for flere hundrede personer, de helt store heldagskonferencer og firmafester. Er du i tvivl om hvilket sted der passer bedst til dit arrangement, så rådgiver vi dig gerne - Selvfølgelig helt gratis. Du udfylder blot formularen under "Få 3 tilbud", med så mange oplysninger som muligt, og så finder vi de bedste steder. Du er også altid velkommen til at kontakte os per telefon eller mail.

Konferencer med overnatning

Rigtig mange arrangementer kræver overnatning, og størstedelen af vores partnere tilbyder også den mulighed. Vi har steder af meget forskellige typer, så uanset hvilken stil I søger efter og hvilke faciliteter jeres arrangement kræver, så har vi helt sikkert et sted som matcher behovene. Til enkelte firmaarrangementer er det også nødvendigt med nogle anderledes betingelser, fx at man selv må lave mad eller medbringe drikkevarer, og disse steder har vi også. 

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud