Den bedste pris på dit arrangement

Konferencecenter i København

Find konferencecenter til dit arrangement
Start planlægningen her!
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase

København - Danmarks største konferenceby

Når du skal arrangere en konference er det vigtigt at man finder det rigtige sted. Selv den mindste detalje er vigtigt hvis man skal have en succesfuld konference. København har selvsagt et meget stort udbud af konferencecentre, men det betyder ikke nødvendigvis at det er nemt at finde det rette sted. Har man fx. valgt et center der ikke har overnatning, er det utroligt vigtigt at man i stedet kan finde et hotel i nærheden der kan huse deltagerne. Hos Ateo hjælper vi dig med at finde det rette konferencecenter i København. Ud fra dine behov og ønsker afsøger vi mulighederne og indhenter de bedste tilbud fra forskellige konferencecentre i København. Vores partnere ved at de er i konkurrence med hinanden og vi sikrer dig derfor de bedste priser.

havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD

Hvad er et konferencecenter?

Danmarks hovedstad, København, er nok et af de steder i landet hvor man finder flest konferencecentre. Hvis man tager den snævre definition af ordet, så er et konferencecenter et sted, der er specialiseret i at afholde konferencer, kurser, seminarer, workshops osv. Eksempler på disse kan fx være DGI-byen, Rohde Konferencecenter eller Symbion Konferencecenter. Hvis man dog udvider definitionen til at et konferencecenter er alle steder hvor man kan holde konferencer, så er der et væld af muligheder. Alene på Ateo kan du finde over 80 konferencesteder i København og omegn, som du hurtigt og nemt kan indhente tilbud fra.

Hvorfor bruge konferencecenter i København?

Det er et væld af gode grunde til at sit næste arrangement i København. Nedenfor vil vi give nogle af de bedste grunde til at finde et konferencecenter i København.

Stort udvalg

En af de mest oplagte grunde er, at København har så mange forskellige konferencecentre, at sandsynligheden for at man lige finder det sted der passer til jeres behov, er ret stor. Man kunne nemt falde til at tro, at man kun kan holde konferencer på hoteller og deciderede konferencesteder, men dette er langt fra tilfældet. Hvis man graver lidt under overfladen, så er der et væld af steder hvor man kan holde konferencer. Her kan fx. nævnes teatre, restauranter, caféer, kommunale bygninger, gamle vandreservoirs osv. Mulighederne er mange. Er I i tvivl om hvor I skal starte eller slutte, Ateo er eksperter i at foreslå steder der netop passer til lige netop de krav.

Tæt på offentlig transport

Københavns infrastruktur er utrolig god og det er derfor nemt at finde et konferencecenter der ligger tæt på offentligt transport. Hele byen er dækket af enten buslinjer, togbaner eller metro. Dette gør det nemt for folk at komme til og fra et arrangement. Har I deltagere fra andre dele af landet, eller sågar udlandet, er det desuden et klart plus, at Københavns Lufthavn Kastrup, som du kan nå ved kun 15-20 minutters kørsel fra Nørreport Station.

Et væld af seværdigheder

Ofte, når man har brug for et konferencecenter til at holde fx et kursus, workshop eller seminar, så kan det være fornuftigt at vælge en lokation der byder på nærliggende seværdigheder eller aktiviteter. Det gør det attraktivt for deltagere at melde sig til et arrangement, og det gør det nemt at holde en pause, uden at man behøver at underholde alle deltagere. Her er København virkeligt et godt valg, fordi byen byder på alt fra caféer, sublime restauranter til shoppingmuligheder. Er man mere kulturelt interesseret, findes der fx Nationalmuseet, Københavns Opera, Skuespilhuset eller Glyptoteket. Det er svært at finde nogle steder i landet der har samlet lige så mange spændende ting på ét sted.

Få et arrangement til en god pris

Priserne i København er bestemt ikke de laveste i hele landet. Det skyldes bl.a. dyrere husleje som generelt gør det dyrt at drive et konferencecenter i landets hovedstad. Til gengæld er konkurrencen stor og udvalget ligeså. Det betyder, at man ofte kan finde noget der passer til ens budget. Er man villig til at udvide sin søgning til København og omegn, er det muligt at finde steder der er en del billigere end hvad man kan få i centrum af byen.

Find den stil der passer jer

Netop det store udvalg i København, gør det nemt at finde et konferencecenter der passer i stil og professionalisme. Er man ude efter at holde et storslået arrangement, hvor maden er sublim og alt er planlagt for jer, ned til den mindste detalje - og er man ikke bange for at betale for det, er dette bestemt muligt. Det er tilgengæld også muligt at finde steder hvor man selv kan få lov til at stå for noget af arbejdet, og dermed spare nogle penge.

Ateo’s medarbejdere står klar til at hjælpe dig

Hos Ateo har vi hjulpet alt fra offentligt organisationer, til foreninger og store internationale firmaer. Fordelen ved at bruge Ateo er, at du sparer tid, penge og du bliver sikker på at finde de steder der passer til lige netop dine behov. Du kan enten bruge Ateo ved selv at søge på vores side, og indhente tilbud. Eller du kan beskrive hvilke krav du har til konferencecentret, og foreslå steder der passer til dine krav. Vi sørger for hele processen med at indhente tilbud, så du ikke skal løfte en finger. Overvejer du at holde en konference i Nordsjælland? Så læs nærmere her om mulighederne.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud