Den bedste pris på dit arrangement

Rohde Conference Center

4.8 ud af 5 (Baseret på 3 anmeldelser) Anmeld Rohde Conference Center
Nørre Farimagsgade 15, 1364 København K

Rohde Conference Center ligger på Nørre Farimagsgade i hjertet af København.

Her finder man den smukke, gamle købmandsvilla, som Rohde råder over. Der er højt til loftet, flotte lyse lokaler og villaen emmer ellers af viden, forretning og professionalisme.

Rohde Conference Center råder over 6 grupperum og 4 plenumlokaler, som alle er opkaldt efter kendte danske personligheder.

Først er der H.C. Ørsted, som egner sig godt til foredrag og konferencer og med plads til op imod 80 deltagere i biografopstilling. Derudover er det muligt at opdele lokalet to med en lyddæmpet foldevæg, så man f.eks. kan bruge den ene halvdel som gruppelokale, mens den anden halvdel kan bruges til spisning.

Derudover er der Niels Bohr, som kan rumme 26 mødedeltagere, Ole Rømer, som kan rumme 24 mødedeltagere og til sidst Tycho Brahe, som ligeledes har plads til 24 personer.

Hvis I mangler et sted, at holde jeres konference, foredrag, workshop eller møde, er Rohde Conference Center et ideelt sted til dette. Man vil gennem et effektivt konferencesekretariat hjælpe jer igennem planlægningsforløbet for at gøre jeres arrangement til en uforglemmelig oplevelse.

Med en fantastisk beliggenhed tæt ved Nørreport Station og parkeringshuset på Israels Plads, er der endvidere mulighed for at gå ud og udforske Købehavn.

Trænger man til et afbræk fra sit arrangement eller hverdagen generelt er Ørstedsparken og Torvehallerne lige ved siden af, og ellers er der et hav af forskellige restauranter, butikker, museer mm. at se på.

Er man med offentlig transport stopper bus 40 150 meter fra Rohde Conference Center og ellers er der ikke så langt ned til Nørreport st. Er man derimod i bil kan man f.eks. holde ved Israels Plads ved siden af Nørreport st.

København og omegn
0,55 km
10,7 km
0
80
55
4
6
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 3 andre - anmeld Rohde Conference Center

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Lene Andersen

Utrolig flotte og dejlige lokaler. Høflig og rar betjening. Utrolige professionelle hele vejen igennem

Rudi Frederiksen - 1976

Super beliggenhed med god atmosfære og imødekommende medarbejdere.

Kirstine Hvolby - Hvolby Holding

Rigtigt flot og lækkert sted, elegant med kant og meget imødekommende personale

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud