Den bedste pris på dit arrangement

Konferencecenter i Nordsjælland

Nordsjællands konferencecentre
Find det rette sted i dag!
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase

Hold konference i Nordsjælland

Nordsjælland er en af de mest populære for afholdelse af konference i Danmark. Regionen har mange forskellige steder hvor man kan holde konferencer. For at være sikker på at få den rette pris og finde et sted der lever op til sine krav, er det derfor også vigtigt at man får et godt overblik over markedet før man laver den endelige booking. Hos Ateo hjælper vi dig med at hente tre uforpligtende tilbud, så du er sikker på at træffe den rigtige beslutning. Vores samarbejdspartnere er i konkurrence med hinanden når vi kontakter dem og derfor får vi altid de bedste priser.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD
Skal du til og planlægge den næste konference, men har måske ikke lige fundet stedet til den? Der findes en masse muligheder på Nordsjælland, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte med at lede henne. Derfor har vi hos Ateo har vi gjort det nemt for dig at få et overblik over de bedste steder i Nordsjælland.

Overnatning

Kommer dig og dine deltagere langvejs fra? Eller måske er det en konference over længere tid? Bare rolig. Mange af vores konferencecentre tilbyder overnatning på stedet, og dette er en af de mange fordele, ved at afholde en konference i Nordsjælland.

Parkeringsmuligheder

Nordsjælland ligger kun 20 minutters kørsel væk fra København, og det er let at komme til og fra. Kommer du i bil, så kan du med fordel køre enten af Hillerødmotorvejen, eller Helsingørmotorvejen alt efter, hvor i København du skal køre fra eller til. Det er desuden også let at komme til Nordsjælland med offentlig transport, og for at undgå at sidde i kø på motorvejen, kan du med fordel benytte dig af det.

Forplejning

Når dig og dine konferencedeltagere bliver sultne, så skal I heldigvis ikke søge længe efter et lækkert måltid, da mange af vores konferencesteder tilbyder en dejlig forplejning for dig og dine deltagere.

Det kan Ateo hjælpe dig med

Det kan være svært at finde det perfekte lokale, og især, hvis man ikke lige ved, hvor man skal lede. Men Ved Ateo har vi samlet nogle af de bedste konferencecentre i Nordsjælland, på et sted, og vi vil hellere end gerne hjælpe med at finde det perfekte sted til dig. Hvis du fortæller os, hvilke ønsker du har, så fortæller vi dig, hvor du kan holde din næste konference. Vi indhenter nemlig 3 uforpligtende tilbud på steder, og lader det være op til dig, hvilke sted du ønsker. Ved at booke igennem Ateo, sikrer du dig også den mest konkurrencedygtige pris. Skal du holde en mindre konference? Så kan du med fordel kigge på vores mange kursussteder, som også ligger i Nordsjælland.

Find det rette sted

Der er mange ender man skal holde styr på, og man kan hurtigt miste overblikket. Det er altid en god idé at starte med at få fastsat et budget. Når det ligger fast, så kan du finde ud af, hvor mange der skal med til konferencen, hvilken forplejning I skal have osv. Det er altid en god idé i løbet af konferencen at holde nogle små pauser, da man hurtig kan blive træt af at sidde stille, og i værste fald miste koncentrationen. Derfor kan du kombinere pauserne med små øvelser undervejs. Er I en lille forsamling, så kan I med fordel kombinere pauserne med teambuilding øvelser. På denne måde får du folk i bevægelse, og er med til at give dem ny energi. Har du brug for en sparringspartner midt i hele planlægningsprocessen? Så vil Ateo hellere end gerne sparre med dig!

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud