Den bedste pris på dit arrangement

Konferencelokale i Nordsjælland

Kun relevante lokaler
Få tre tilbud i dag
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase
At arrangere en konference kan kræve en del tid og koste en formue. Spar tid og penge ved at bruge Ateo. Ud fra størrelsen på din konference afsøger vi mulighederne og indhenter de bedste tilbud. Vores samarbejdspartnere er i konkurrence med hinanden når vi kontakter dem og derfor er i sikre på at få de bedste priser.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD
Står I og skal til at finde et konferencelokale i Nordsjælland? Mulighederne kan virke som uendelig og tiden knap. Derfor har vi hos Ateo, valgt at lave en portal, hvor I kan finde nogle af de bedste konferencelokaler, der netop opfylder jeres behov og ønsker. Vi har samarbejdspartnere der kan huse helt alt fra 2 til 4000 deltagere - hvis I ønsker at holde den helt store konference.

Sådan hjælper Ateo jer med at finde konferencelokale

Hos Ateo har vi erfaring med at hjælpe både private og erhvervsvirksomheder. Vi har hjulpet personer der ønskede at holde nogle intime møder i naturskønne områder til foreninger der ønskede at holde større arrangementer i centrum af København. I har mulighed for at bruge vores hjemmeside til at finde et konferencelokale selv, eller give opgaven videre til os og så vil vi give jer 3 uforpligtende tilbud, som I efterfølgende frit kan vælge imellem. Ved at bruge Ateo kan I spare netop tid, penge, energi og ressourcer som I i stedet kan bruge på at planlægning af konferencen.

Konferencelokaler i Nordsjælland

Hold jeres næste konference i Nordsjælland, væk fra det travle byliv og tag jeres konferencedeltagere med ud til grønne og rolige omgivelser. Dermed vil I have større fokus på konferencen, frem for at blive distraheret fra byens larm og støj. Det vil også være lettere for jeres deltagere at finde parkeringsfaciliteter i Nordsjælland, da mange af vores samarbejdspartnere tilbyder parkering på stederne - og ofte kan de benyttes gratis. På denne måde kan I også undgå trafikpropper, som der som regel opstår i indre København.

Har deltagerne brug for et sted at overnatte?

I Nordsjælland vil I kunne finde en række steder at overnatte hvis konferencen skulle vare over flere dage eller de udenlandske deltagere havde lyst til at blive lidt længere. Heldigvis vil de fleste konferencelokaler tilbyde overnatning på stedet, så slipper I for at skulle slæbe jeres kuffert frem og tilbage.

Seværdigheder

Ønsker man at give sine udenlandske deltager en lidt anderledes kulturel oplevelse i Danmark, vil der være en række seværdigheder at finde i Nordsjælland. Man kan bla. tillægge et besøg til Øresundsakvariet, hvor hvert akvarie er lavet ud fra fiskenes naturlige omgivelser. Hvis I gerne vil lære mere om nordisk mytologi, kan man besøge Frederikssund Vikingeboplads. Her kan man få en forståelse for, hvordan vikingerne levede.

Har du et andet arrangement som skal afholdes?

Har konferencen været en succes og overvejer du nu at afholde et møde eller kursus i Nordsjælland? Så har vi hos Ateo også lavet nogle informationssider om disse. Skulle dit næste mål eksempelvis være holde et større møde i indre København kan du læse mere her.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud