Den bedste pris på dit arrangement

Mødelokaler København

Få Københavns bedste mødelokaler
Start din søgning her!
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase

Københavns mødelokaler

Som landets hovedstad har København Danmarks nok største udvalg af mødelokaler. Ud over byens størrelse, findes der også mange mødelokaler fordi det ikke længere kun er i hos hoteller eller konferenceentre at man kan holde møder. Mange andre har også fået øjnene op for dette marked, og i dag kan man fx. leje mødelokaler ved kontorfællesskaber, i kommunale bygninger, samt caféer mv.

havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD
Finde et sted at holde jeres næste møde i København. Her kan I spare tid, fordi I ikke behøver at lede nettet igennem selv; I kan finde de bedste steder - fordi I får et nemt overblik; og I kan få et godt tilbud.

Hvorfor opstår behovet for at finde mødelokaler?

Når virksomheder og organisationer skal holde møder, vælger mange at bruge deres egne lokaler, da det er en billig løsning, og fordi man ikke skal bruge tid på transport. Af forskellige grunde er det dog ikke altid at det er muligt at holde sig til mødelokalerne internet i organisationen. De typiske grunde er, at lokalerne enten er optaget eller at det er nødvendigt at finde et lokale hvor der er brug for professionel service og god forplejning. Det kan også være at en virksomheds repræsentant er på kundemøde i en by hvor de ikke har kontor. Uanset hvad årsagen til at man leder efter møder, så kan man være sikker på at mulighederne er mange, når man leder efter lokaler i København.

København – en oplagt by at afholde møde i

Ud over de gode mødelokalefaciliteter og de mange muligheder for leje af mødelokaler der er i København, er byen også en fornøjelse at besøge grundet de mange attraktioner der er at finde i byen. Der er utallige steder der er et besøg værd og København giver god anledning til, at lære hinanden bedre at kende arbejdsmæssigt men også personligt. Derudover er København også en by der er let at komme til og fra, med let adgang til lufthavnen og motorveje der samles uden for byen. Desuden gør byen metrosystem det let og hurtigt at komme fra A til B og tilbage igen. Derfor er København en oplagt destination til, når du skal afholde dit næste møde.

Typiske behov

Behovet for mødelokaler adskiller jeg en anelse fra hvad der kræves fra fx. konferencer eller kongresser. Her er de typiske behov:
  • Beliggenhed. Når virksomheder skal holde møder, så er det vigtigt at det er hurtigt og nemt at komme til og fra stedet. Typisk har man også fastlagt hvilken by mødet skal holdes i - som regel fordi det skal passe ind i et travlt dagsprogram med andre aktiviteter. Det er dog også vigtigt at man overvejer hvilke andre krav man har til mødets beliggenhed. Er der mange mødedeltagere der er i bil, så er det vigtigt at man finder et sted der har parkeringpladser - gerne til en rimelig pris. Er der mange som tager toget, er det vigtigt at det sted hvor man holder mødet - ligger tæt på en station. Af samme grund er Købehavn et rigtigt godt sted at finde mødelokaler, da udvalget er så stort.
  • Servicen skal være god. Når man har booket et mødelokale i fx København, så er det vigtigt at alt fungerer gnidningsfrist når man ankommer og forlader lokalet. Små detaljer som at bordopstillingen er rigtig, at kaffe, the og vand står parat når man ankommer, kan være med til at sikre at mødet bliver en succes.
  • Pris. Mange går op i at prisen skal være rigtig. Det betyder ikke nødvendigvis at prisen behøver at være billig, men snarere at man får det der passer til formålet. Skal man holde et kundemøde, så er det vigtigt hvor eksklusive mødelokalerne er, hvor lækker forplejningen er, og hvordan stemningen i det hele taget er på stedet.

Har du specifikke ønsker til dine mødelokaler?

Før man begynder at søge efter et mødelokale i København, så er det vigtigt at man gør sig klart lige præcist hvad ens krav er? Nogle af de vigtigste spørgsmål er fx:
  • Hvad er jeres budget?
  • Skal mødelokalerne være tæt på offentligt transport?
  • Er det vigtigt at stedet har parkeringspladser?
  • Hvordan skal mødelokalerne se ud?
  • Har I specielle krav til forplejning eller service generelt set?
Hvis du har specifikke ønsker til dit kommende møde – det kunne være teambuilding i forbindelse med mødet, særlige mad- eller overnatningsønsker så står vi klar til at efterkomme ønsket og føre dine møde-drømme ud i verden. Kun fantasien sætte grænser, når du skal finde mødelokaler i København og vi sætter en stor ære i, at du som kunde får en god oplevelse i samarbejde med vores partnere på siden.

Hvad er fordelen ved at benytte Ateo til at finde mødelokaler i København?

Ateo.dk er stedet for dig der mangler overblik over dine muligheder, til når du skal ud og finde et mødelokale i fx København. Fordelene ved at benytte Ateo.dk er mange, du får som nævnt et overblik over dine muligheder, du får øjnene op for nye mødelokaler i København, som du måske ikke kendte i forvejen og sidst men ikke mindst skabes der konkurrence mellem de tre mødesteder, som du vælger at indhente tilbud fra – sådan så du får den bedste mødepakke, til den bedste pris. Vi giver dig mulighed for at sortere imellem mange af Københavns mødelokaler, så du let og hurtigt kan finde det mødelokale, der geografisk, størrelsesmæssigt og prismæssigt matcher dine behov og ønsker bedst. På den måde slipper du for at bruge timer på, at søge efter det helt rette sted for dig.

Så let er det at bruge Ateo

Ateo.dk er meget let at bruge – lad os sige at du eksempelvis skal bruge et mødelokale til 12 personer. Du kigger siden igennem og har fundet tre der matcher dine behov, som du tilføjer til din liste over valgte lokaler. Herefter klikker du på ”Få gratis tilbud” under dine valgte lokaler og du bliver bedt om at udfylde en formular med kontaktoplysninger og informationer om dit arrangement. Herefter vil vi gøre det hårde arbejde for dig, med at indhente tilbud fra dine valgte steder og sørge for, at du får den bedst mulige pris (husk på, at priserne du kan se under hvert mødested/mødelokale kun er en ca. pris og den kan variere meget herfra, alt efter årstid, antal deltagere m.m.). Du vil efter maksimum 24 timer modtage tilbud fra hvert af de valgte steder helt gratis og uforpligtende – du har altså intet at tabe, ved at finde dit mødelokale i København her på siden.

Ateo har samlet de bedste mødelokaler i København

Folkene bag Ateo.dk har lagt mange timer i, at få samlet de bedste mødelokaler på en side, så du kan vælge mellem landets og Københavns aller bedste mødelokaler og antallet af mødelokaler er stadig kraftigt stigende. Det tager lang tid, at få et overblik over de bedste mødelokaler i København og nogle af de aller bedste eller aller billigste mødelokaler kan nærmeste være skjulte på markedet. Det har Ateo.dk sørget for at de ikke er mere. Derudover findes der bare i København flere hundrede mødelokaler og dine muligheder er derfor uendelig mange. Du tænker nok som kunde, at et mødelokale er et mødelokale – et hvidt rum med nogle sorte stole omkring et ganske almindeligt bord – men sådan behøver et mødelokale ikke nødvendigvis være. Vi har nogle alternative løsninger til dit næste møde i København, som vil gøre oplevelsen større for deltagerne. Så gør dit måde unikt eller kom blot rundt og oplev de mangler forskellige muligheder der er for leje af mødelokale i København.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud