Den bedste pris på dit arrangement

Konferencelokaler i København

Søger du konferencelokale i København?
Find det rette sted her
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase

København som konferenceby

Hvis du allerede har fastlagt at holde jeres konference i København, så kan det være værd at bruge lidt tid på at finde lige præcist det sted der passer til jeres behov. Selvom København er en stor by, med utroligt mange konferencesteder, så oplever vi tit hos Ateo, at kravene til antal mødelokaler, forplejning, geografisk placering etc. er så specifikke at det rent faktisk kan være svært at finde det rigtige sted. Derfor har vi hos Ateo gjort det nemt for dig at få tre tilbud fra relevante konferencesteder. Hermed er du sikker på at du har lavet en grundig undersøgelser af markedet, samtidig med at du er sikker på ikke at betale for meget. Vores samarbejdspartnere i København ved nemlig at de er i konkurrence med hinanden og derfor kan man være sikker på at få den skarpeste pris.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD

Alle steder samlet ét sted

København har mange udbydere af konferencelokaler og det kan hurtigt blive uoverskueligt når du skal finde det sted der bedst matcher dine behov. Ateo.dk har gjort det let for dig, at få et overblik over udbyderne og derefter sammenligne konferencelokalerne, for dernæst at vurdere hvilket sted i København der bedst matcher dine behov og ønsker for din kommende konference, dit kommende møde eller kommende kursus. Det er let, hurtigt, gratis og 100% uforpligtende at benytte Ateo.dks service. Derudover er der mange penge at spare, ved at få et overblik over "konference-junglen", i København og omegn.

København - Et oplagt sted at holde konference

Det er ikke tilfældigt at der er så mange steder at holde konference og møder i København. København er Danmarks største by og der er af den grund af naturlige årsager mange virksomheder i byen og derved et stort behov for at kunne afholde møder og konference arrangementer i København. Ud over de mange lokale virksomheder, kommer der også mange virksomheder udefra, som ønsker at nyde godt af de gode konferenceforhold der er at finde, i hovedstaden. Dels er konferencelokalerne i København og omegn kendt for at være af rigtig høj kvalitet, både servicemæssigt og facilitetsmæssigt. Men der er også mulighed for at komme ud og give dine deltagere og/eller medarbejdere en rigtig god oplevelse

Seværdigheder

Giv dine konferencedeltagere en oplevelse i København, ved et besøg hos en af de mange turistattraktioner som København har at byde på. Man kan bl.a. tage på sightseeing og opleve for eksempel den lille havfrue, Nyhavn, Rundetårn, Christiania m.m. Derudover kan en konference i København også kombineres med en tur i Tivoli, Zoologisk have eller Danmarks Akvarium - Den Blå Planet. Der er mange muligheder i København og det at gøre sin konference, til en oplevelse og mindeværdig, vil også betyde, at konferencen vil blive husket og der vil derved opstå en rigtig god stemning omkring konferencen og det du ønsker at få frem til din konference eller dit møde.

Lokaler til alle behov

Vi har på Ateo.dk konferencelokaler i København til alle behov. Store og små, billige og dyre, med og uden mulighed for overnatning. Du skal blot gøre op med dig selv, hvad du søger, hvilke behov du har og om der er specifikke ønsker du vil have opfyldt, så indhenter vi tilbud til dig fra tre af de steder du vurderer matcher dine behov. Vi har på siden samlet både store og små konferencelokaler i København og omegn. Mulighederne er mange i konferenceverdenen og derfor har vi gjort det let for dig at få et overblik over dine muligheder, så du let og hurtigt kan udvælge tre steder du finder interessante og så får vi de københavnske konferencesteder til at strikke et tilbud sammen specifikt til dig, så du kan udvælge det bedste alternativ til dit arrangement.

Muligheder i andre dele af landet

Se her, hvis du leder efter konferencelokaler i Nordsjælland. Læs informationssiden omkring mulighederne for at holde en konference i Nordsjælland

Sådan fungerer Ateo

Ateo.dk blev lanceret i starten af september 2013. Vores mål med siden er, at være den bedste side inden for oversigt over konferencemuligheder i hele landet. Formålet med Ateo.dk er, at gøre det let, hurtigt og overskueligt for dig at se dine muligheder for leje konferencelokaler. Du får på Ateo.dk mulighed for at vælge op til tre konference-udbydere som du finder interessante og derefter modtage et uforpligtende tilbud fra hvert sted, helt gratis. På den måde kan du let sammenligne dine muligheder, både på pris og kvalitet. Derudover håber vi på at kunne skabe lidt konkurrence mellem konferencestederne og på den måde give kunden den bedst mulige pris og oplevelse ved opholdet. Det er vores store mål, at få så mange konferencesteder på siden, at det skal være det naturlige sted for folk, at klikke hen, når de eksempelvis skal bruge et konferencelokale i København.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud