Den bedste pris på dit arrangement

Kursussted i Nordsjælland

Find kursusstedet i Nordsjælland
Spar tid og få bedste pris
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase

Nordsjælland - en god region at holde kursus i

Nordsjælland er et oplagt valg at holde kursus i - bl.a. pga. de flotte og rolige omgivelser der gør det muligt at fordybe sig i kurset. Når du skal afholde et Kursus, skal du have styr på detaljerne. Vigtigste er at finde det rigtige sted. Ud fra dine behov og ønsker indhenter vi de bedste tilbud. Vores dygtige medarbejdere sidder klar på chat og telefon så ring eller skriv og få et tilbud allerede i dag.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD
Vil du gerne holde dit næste kursus i Nordsjælland? Måske skal du endda holde et stort kursus? Men har du svært ved at finde ud af lige præcis, hvor i Nordsjælland det skal ligge? Heldigvis er der hjælp på vej, fordi Ateo har gjort det lettere for dig, ved at samle de bedste kursussteder i Nordsjælland på et sted. Hvis du samler folkene, så sørger vi for at finde de perfekte rammer til jer!

Derfor skal du vælge kursussted i Nordsjælland

Der kan være mange gode grunde til at holde sit næste kursus i Nordsjælland, frem for Københavns centrum. Hvis du leder efter et kursussted, hvor der både er plads at du kan afholde store kurser, og mulighed for at kombinere evt. teambuilding øvelser, så er Nordsjælland lige stedet. Her findes der nemlig kursussteder, som både kan afholde store og små kurser. Derudover findes der overnatningsmuligheder på stederne, samt forplejning. Dette gør det lettere for dig, når dine kursister bliver sultne eller, hvis de kommer langvejs fra.

Har du planlagt dit kursus?

Der er mange ting man skal tage højde for, når man skal planlægge et kursus, og det være svært at vide, hvor man lige skal starte. Men det første man skal tage stilling til er egentlig, hvor mange penge man har at lege med. Dette kan også være med til at skabe et overblik for dig, fordi når først budgettet ligger fast, så kan du begynde at finde ud, hvor mange I skal være, hvor lang tid kurset skal vare osv. Skal I være en lille forsamling, kan I med fordel også kigge på vores mange mødesteder I Nordsjælland.

Let at komme til og fra

En anden fordel ved at vælge Nordsjælland er at det er let at komme til og fra, da du kan køre af Hillerødmotorvejen, som fører direkte til København. Det kan tage lang tid at finde parkeringspladser, og er tit en stressfaktor, men bare rolig. Mange af vores samarbejdspartnere råder over en masse parkeringspladser, og ofte stilles de gratis til rådighed.

Lad Ateo hjælpe dig

Ved Ateo går vi op i at hjælpe vores kunder, med at finde det perfekte lokale til dem, og til den mest konkurrencedygtige pris. Ved at høre om dine ønsker og krav, kan vi indhente 3 uforpligtende tilbud på steder, og lader det efterfølgende være op til dig, hvilke af lokalerne du ønsker. Kunne du godt bruge en sparringspartner? Det kan være rart at have en at sparre med, når man skal vælge, hvor henne, man ønsker at holde sit kursus. Ved Ateo sidder vores dygtige medarbejdere klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud