Den bedste pris på dit arrangement

Konferencesteder i København

Hold konference i København Start din planlægning her
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase

København som konferenceby

Hvis du er på udkig efter et konferencested i København, kan det være en fordel at starte her. Vi har samlet størstedelen af alle steder i byen - og du kan derfor være sikker på at finde noget efter din smag. Vi har aftaler med en masse dygtige og servicemindede partner, der står parat til at gøre jeres næste konference en god oplevelse. Det er utroligt nemt at få et tilbud. Du vælger blot de steder du er interesseret i og udfylder relevante informationer.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD

Konferencesteder i København

Der er mange ting man skal tage højde for, når man skal planlægge en konference i København. Hvem skal med? Hvilken foredragsholder skal i booke? Hvordan skal I markedsføre jeres event. Oven i det, er det også vigtigt at man finder det helt rigtige konferencested. Dette er ikke nogen nem opgave. Specielt i København er udvalget så stort, at det vil tage flere uger at indhente tilbud fra alle relevante steder. Derfor har Ateo gjort det nemt for dig at finde netop det sted der passer til jeres behov.

Har I afklaret jeres behov?

Før man kan finde det rette sted til sin næste konference, er det vigtigt at være være klar over hvad ens behov er. Det er fx vigtigt at vide, hvad ens budget er samt, hvilken type lokale man ønsker. Det er også vigtigt at tænke over, præcist hvor stedet skal være placeret. Skal det ligge centralt i København, så man evt. kan tage en pause og nyde en af byens mange muligheder? Alt dette spiller en vigtig rolle, når man skal planlægge et arrangement. Har du brug for sparring til at afklare dette, kan du få gratis hjælp fra en af Ateo’s dygtige medarbejdere.'

Udvalgte steder

Heldigvis findes der ikke kun én type lokaler i København, men derimod mange forskellige typer og størrelser, alt efter hvilket arrangement man skal holde. Det er vigtigt at finde et lokale, som understøtter ens arrangement. Skal man holde et lille møde og ønsker at spise en dejlig middag i hyggelige lokaler, så kan man med fordel vælge Gefährlich. Skal man derimod holde en stor konference, som gerne må ligge centralt i København, kan man vælge bl.a. Rohde Conference Center. Ønsker man at holde et anderledes og sjovt møde, hvor der er plads til latter, men også seriøsitet, så kan man f.eks. vælge Indoor Ski, Golf og Konferencecenter. Skal man holde den helt store konference med overnatningsmuligheder på stedet, så kan man med fordel vælge Scandic Copenhagen. Her er det muligt at holde konference for over 1000 mennesker. Heldigvis har Ateo samlet en masse forskellige steder, så I har mulighed for at holde varierede arrangementer rundt i København. Trækker mødet ud, eller er det et arrangement der vare over flere dage, så er der heldigvis også råd for dette. Mange af stederne som Ateo samarbejder med, tilbyder nemlig også overnatning.

Pauseaktiviteter

Skulle I have brug for at tage en pause fra mødet, så er der heldigvis mange seværdigheder at man kan se i København. Tag f.eks. en gåtur nede ved Langelinie og hils på ”Den lille Havfrue”, som hilser rejsende velkommen til byen. Man kan også tage en tur til Nyhavn, hvor de karakteristiske smalle huse ligger tæt på havnekanten og, hvor der også er mulighed for at tage på en kanalrundfart, og opleve København fra en anden vinkel.

Træt af at sidde i kø?

Det er en dårlig start på dagen, hvis man sidder fast i trafikken på vej til sit mødet, og måske i værste fald kommer for sent. Og når man så endelig kommer frem, kan det være svært at finde en parkeringsplads. Der ligger mange p-pladser rundt i byen, men disse kan være svære at finde, samt være dyre at benytte i flere timer. Det kan derfor anbefales at I stiller bilen lidt udenfor byen, da det ofte er gratis at parkere der. Efterfølgende kan I tage offentligt transport ind mod byen. På denne måde undgår I også trafikpropperne inde København. Kommer I langvejs fra, eller bare fra Aalborg af, så kan I spare meget tid ved at flyve til Kastrup Lufthavn. Det tager nemlig kun 1 time, og på bare 15 min. fra lufthavnen, er I midt i centrum. Derudover kører der også S-toge og busser rundt i København.

Spisesteder

Når sulten melder sig kan det være svært at dirigere 60 mennesker hen til en nærliggende restaurant og samtidigt sørge for at alle kommer med hjem igen. Dette skal I heldigvis være fri for! Mange af vores samarbejdspartnere tilbyder lækker forplejning på stedet, og ellers står personalet på stedet klar til at hjælpe jer med at I ikke går sulten fra mødet.

Overnatning

Skulle mødet vare længere end lige til kl 16, eller er det et kursus over flere dage, så tilbyder København heldigvis et væld af overnatningsmuligheder. Der findes mange hoteller og hostels rundt omkring i byen. Ved mange af konference stederne behøver I ikke at trille kufferten så langt, da de tilbyder overnatning på stedet. Se her, hvis du ønsker at afholde din konference i Nordsjælland.

Hvordan fungerer Ateo?

Hvis I fortæller os, hvor stor en konference I skal holde samt, hvilke andre krav I har til stedet, så indhenter vi 3 hurtige tilbud. Ateo sørger for at I får den bedst mulige konkurrencedygtige pris. Efterfølgende kan I frit vælge imellem de tre konferencesteder i København. På denne måde spare I tid og er sikre på at finde det helt rigtige sted.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud