Den bedste pris på dit arrangement

Konferencested i Nordsjælland

Find konferencested i Nordsjælland
Start planlægningen her
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase

Hold din næste konference i Nordsjælland

Nordsjælland er et oplagt sted at holde konference, da det ligger tæt på København, og er kendetegnet ved flot natur og gode overnatningsmuligheder i rolige omgivelser. Mulighederne er mange, og vi har derfor gjort det nemt at hente tre uforpligtende tilbud fra konferencesteder i Nordsjælland. Ud fra dine ønsker og præferencer indhenter vi de bedste tilbud fra de steder der opfylder jeres ønsker. Dermed er du sikker på at få de bedste priser og finde de sted der passer til jeres krav.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD
Når man skal holde en større konference kan der være en del ting at holde styr på. Der kan være det tekniske, hvilket form for AV-udstyr vil der være behov for? Kommer oplægsholderne fra udlandet og har disse det nemt ved at komme til konferencen? Og er der blevet udarbejdet en tidsplan så man får alt det ud af konferencen som man gerne vil opnå? Ja, der kan være en del ting at tage stilling til og de ovennævnte er kun nogle af mange forhindringer der kan opstå.

Hvorfor Nordsjælland?

Hold jeres næste konference i Nordsjælland, tag deltagerne væk fra den travle hverdag og lidt væk fra det travle byliv. Ved større konferencer vil deltagerne også have lettere ved at finde parkering i nordsjælland, da mange af vores samarbejdspartnere tilbyder gratis parkering.

Find det sted der opfylder jeres krav

Først og fremmest er det vigtigt at finde et sted der kan huse de antal deltager i ønsker til jeres konference. Det vil ikke give mening at have 300 mennesker mast sammen i et lokale der reelt kun har plads til 250. Dertil skal der også være styr på det AV-udstyr, som får brug for under konferencen. Det vil være vigtigt at konferencestedet har professionelt udstyr i form af projekter og mikrofoner, så oplægsholder vil kunne præsentere relevante emner så alle deltager forstår dem. Udfra jeres ønsker og præferencer kan vi hos Ateo i samarbejde med jer, finde lige akkurat det konferencested I har behov for.

Hvad med forplejning?

Størstedelen af de konferencesteder som Ateo har samarbejder med vil tilbyde jer en lækker forplejning i løbet af dagen. Skulle det ske at et sted ikke kan tilbyde forplejning på stedet, så frygt ej. Mange af de stederne har nogle aftaler med cateringvirksomheder, hvor I vil kunne bestille mad og drikke til jeres arrangement. I tilfældet af at deltagerne til konferencen ønsker at spise ude, vil der også være rig mulighed for dette i Nordsjællandsområde med et hav af restauranter der vil stå klar til at byder dem velkommen.

Overnatning

Kommer jeres konference til at vare flere dage, kan det være en god idé at arrangere hotel til deltagerne. Nogle af de konferencestederne som I kan finde på Ateo.dk, tilbyder overnatning på stedet. Hvis dette ikke er en mulighed, vil I kunne finde en række hoteller og kroer i Nordsjællandsområdet.

Hvad kan I bruge Ateo til?

Hos Ateo yder vi vores bedste i at finde det rette konferencested til jeres arrangement. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til give jer vejledning, hvis I skulle få behov for det. Ved at bruge vores hjemmeside, kan I finde forskellige konferencesteder beliggende i Nordsjælland. Så skriv eller ring, så kan vi give jer 3 tilbud indenfor 48 timer.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud