Den bedste pris på dit arrangement

Ateo indgår samarbejde med Athenas

Vi er glade for at kunne fortælle at vi indgår et strategisk samarbejde med Danmarks største formidler af foredragsholdere Athenas. Efter en række møder med god kemi, var det tydeligt at vi har nogle af de samme udfordringer og muligheder og derfor er der rig mulighed for sparring. Direktør Søren Kristensen fra Athenas har en masse erfaringer gennem de sidste 10 år, hvor han har opbygget Athenas, som er utrolig interessante for en lille iværksættervirksomhed som vores.

Athenas + Ateo

Athenas – Danmarks største formidler af foredragsholdere

 
Samarbejdet har desuden til formål at lave fælles markedsføring. Athenas og Ateo har kombineret en del af rigtig, rigtig mange danske erhvervsarrangementer og derfor kan vi bruge hinanden til udviklingen af vores markedsføring og services.

Den danske branche for erhvervsarrangementer som fx foredrag og konferencer kan være noget konservativ, men Athenas er en spiller på markedet som forstår internettet og som har en organisation, hvor de hurtigt kan tilpasse sig for at yde den bedste service for kunder og partnere. Med samarbejdet står vi endnu bedre overfor vores konkurrenter.

Om forfatteren

Atif Ali

Skriv en kommentar

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud