Den bedste pris på dit arrangement

Wittrup Motel

Roskildevej 251, 2620 Albertslund

Wittrup Motel er placeret lidt udenfor København i Albertslund og tilbyder et godt alternativ til den normale hoteller og mødesteder i København. Ved at være placeret en anelse udenfor byen kan man virkelig få meget for pengene her.

Stedet er et af Danmarks ældste moteller som i tidernes morgen blev startet af en Amerikaner, hvorfor stilen også har været den klassiske amerikanske motel stil. Wittrup har nogle gode faciliteter til både selskaber, møder og større events. Det er et af de få steder som har nogle gode muligheder for at lave udendørsarrangementer, idet de har plads til telte, boder m.m. Der er mange muligheder og Wittrup Motel hjælper meget gerne med at finde den bedste løsning på arrangementet.

Har man ligeledes deltagere der kommer i bil er Wittrup også et af de steder, hvor parkering er nemmere end steder inde i byen. Wittrup Motel er ligeledes også et populært valg for rejsegrupper, som har brug for et sted som både har nogle fair priser, men samtidig også mad, drikke og service af høj kvalitet.

Wittrup Motel har ligeledes nogle gode mødelokaler, som er meget billige i forhold til lignende lokaler i det centrale København. Er man en virksomhed placeret på vestegenen, kan Wittrup være et godt mødested, hvor man kan holde salgsmøder, workshops, samt andre arrangementer.

København og omegn
1,9 km
22,5 km
67
75
30
3
0
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Wittrup Motel

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud