Den bedste pris på dit arrangement

Cirkusbygningen

4.5 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Cirkusbygningen
Jernbanegade 8, 1608 København V

I Cirkusbygningens unikke og historiske rammer er der uanede muligheder for at skabe anderledes og mindeværdige firmaevents, hvad enten I skal afholde årets store fest eller konference. Den store Cirkussal er et auditorium med syv plateauer og scene. Minimumsantallet af deltagere er 200.

Tænk anderledes og brug Cirkusbygningens unikke lokaler til jeres næste konference. Hvis I er trætte af kedelige standardløsninger, så fortvivl ej. I kan få skræddersyede konferencepakker, der passer til alle jeres behov og ønsker.

Cirkusbygningens professionelle Konference- & Eventafdeling har mange års erfaringer med at planlægge og afholde konferencer og har serviceret tusinder af tilfredse gæster. I vil få tilknyttet egen eventproducerer og teknisk team, der sammen vil sikre en perfekt og fuldendt oplevelse.

I har mulighed for leje hele Cirkusbygningen og integrere Wallmans spektakulære dinnershow i jeres arrangement. Her får I serveret en fremragende 4-retters menu samtidig med, at I kan opleve en række verdensklasse shownumre. Som prikken over i’et, kan I afslutte dagen på Københavns største dansegulv i Wallmans natklub.

Cirkusbygning er det ideelle venue, når man skal samle større grupper til faglige eller sociale arrangementer. Bygningen ligger ca. fem minutters gang fra både Vesterbro Station og Rådhuspladsen, og det er derfor meget nem at komme til med både bus og tog. Man kan også tage bilen og parkere kun få minutters gang fra Cirkusbygningen. Alle gæster får 10 % rabat på parkering.

København og omegn
0,3 km
10 km
n/a
1000
1000
1
0
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området
Nr Navn m2 H L B Timepris
1 Cirkussalen 0 1000
A/V Udstyr
Projektor
Microfon

Cirkussalen

m. m. m. 0 m2

Gør som 2 andre - anmeld Cirkusbygningen

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Maibrit Dessau Borkfelt Mogensen - Min-Mave

Vi havde en rigtig sjov aften på Wallmans, med god mad og fantastisk underholdning. Det var det helt perfekte sted for vores lille kontorafdeling at fejre vores gode resultater.

Søren - Webjuice.dk ApS

Vi var i wallman med firmaet sidste år og havde en rigtig god oplevelse, vi gentager derfor succesen igen i år med et privat arrangement.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud