Den bedste pris på dit arrangement

Buddha Lounge i Cirkusbygningen

Jernbanegade 8, 1608 København V

Buddha Lounge i Cirkusbygningen er indrettet i de gamle kamel- og hestestalde. Her finder du en helt unik stemning, der er inspireret af Østens univers. Lokalerne har en udpræget intim atmosfære og er velegnede til både sociale og faglige arrangementer. Leder jeres virksomhed efter et anderledes venue til den næste fest eller konference, så er Buddha Lounge det oplagte valg.

Buddha Lounge ligger rammer til alt fra virksomhedsfester, konferencer, møder, specialevents, privatfester osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Buddha Lounge har alle de tekniske faciliteter, som der typisk vil være behov for ved et fagligt eller socialt arrangement.

Forplejningen er der også sørget for, og menuen kan skræddersyes til lige præcist jeres behov, hvor man kan bestille alt fra snacks til fire retters menuer.

WORKING DINNERSHOW

Working Dinnershow er et unikt koncept, der på fornemste vis forener business med pleasure. Hold jeres næste møde i Buddha Lounge, og sæt et festligt punktum for dagen med en 4-retters middag og Wallmans storslåede dinnershow i Cirkussalen. Møde, middag & show – alt samlet på ét sted!

Buddha Lounge ligger i Cirkusbygningen lige i hjertet af København – i gåafstand fra Hovedbanegården, Rådhuspladsen og Tivoli.

København og omegn
0,3 km
10 km
n/a
140
130
1
N/A
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området
Nr Navn m2 H L B Timepris
1 Buddha Lounge 0 70 140 200
A/V Udstyr
Projektor
Microfon

Buddha Lounge

m. m. m. 0 m2

Anmeld Buddha Lounge i Cirkusbygningen

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud