Den bedste pris på dit arrangement

WabiWabi

3.8 ud af 5 (Baseret på 12 anmeldelser) Anmeld WabiWabi
Islands Brygge 81b, 2300 København S

Wabiwabi er en moderne sushirestaurant med en asiatisk tråd, beliggende på Islands Brygge. Begrebet ‘Wabiwabi’ er japansk og refererer til ting der er smukke, friske og simple. Netop dette, er hvad kendetegner Wabiwabi, når det kommer til deres mad, indretning og serviceniveau. Wabiwabi søger altid det unikke, som i deres tilfælde er den lille detalje der gør at gæstens oplevelse bliver uforglemmelig.

Wabiwabi kan grundet deres beliggenhed i det Luksuriøse STAY Copenhagen Hotel også tilbyde leje af fest/møde lokaler til en meget konkurrencedygtig pris. Det er herigennem muligt at afholde sit event på Danmarks største tagterrasse, med udsigt over hele København, og mulighed for at se solnedgangen over kanalerne. Terrassen kan rumme op til 300 mennesker.

‘Sky Lounge’ er det største af de tilgængelige lokaler, og må siges at være en klasse for sig selv. Lokalet huser adskillige toiletter, bad, bar, panoramavinduer, samt en indretning der er udført af det kendte danske mærke HAY. Her kan der være op til 70 spisende/siddende gæster samlet i lokalet, hvilket gør det helt ideelt til større selskaber, happenings mm.

Derudover er det også muligt at leje to mindre lokaler, som begge kan rumme 40 mennesker. Disse er beliggende på 2. sal i hotellet og rummer også store panoramavinduer.

Er selskabet under 10 personer, kan selve restauranten bruges til afholdelse, hvor der afskærmes i restaurant, så det forbliver privat for selskabet. Dette er dog kun muligt man, tirs. og onsdag.

Hos Wabiwabi er det vigtigt at sushi fremstår smukt og farverigt hvorfor fremgangsmåden som er personlig og unik kaldes ‘Sushi Wabistyle’. Det essentielle ved anretningen og de mange farver, er at udfordre dig som gæst, samt  fascinere dine øjne og smagsløg, så du får en sanseoplevelse ud over det sædvanlige.

I forbindelse med afholdelse af et event, kan Wabiwabi bistå med lækre anretninger i flere forskellige prisklasser. En pakkeløsning kan derfor blive skræddersyet efter dine behov og ønsker. Der kan både arrangeres let forplejning, som kaffe, the og kage, men også fuld bespisning med efterfølgende cocktails og fest. Har oplevelsen været mindeværdig, tilbyder Wabiwabi at udlåne en af vores dygtige kokke til privat arrangement hos dig.

Det er vigtigt at pointere at der i forbindelse med pakkeløsninger kan opnås rabat, såfremt man ønsker at kombinere et event med en eventuel overnatning hos det tilhørende Stay Apartment Hotel. Hvis man derfor kommer langvejs fra og ønsker at overnatte, kan Wabiwabi lave en fordelagtig aftale der sikrer dig lavere priser med hotellet som desuden indeholder morgen buffet og træningslokale.

Stedet ligger ca. 1,2 km fra Dybbølsbro station, hvor man via brygge broen kan komme over vandet og man kan også komme direkte dertil med bus 250S, som går til A-huset, hvor Wabiwabi holder til. Der er gratis parkering på stedet. Af nærliggende seværdigheder kan nævnes indkøbscenteret, siloen, Islands Brygge promenaden, samt et væld af arkitektoniske vidundere der har vundet priser.

Der er lydusdstyr, og mulighed for at låne ekstra, dj pult mm. Der er wifi i hotellet samt i restauranten, dog ingen computere. Det koster ca. 600 kr. pr. gæst for en konferencedag, hvilket inkluderer kaffe, the, kage, hvortil en let buffet kan erhverves for 100 kr. Prisen for en konferencedag kan variere alt afhængig efter hvilket lokale man skal bruge.

København og omegn
1,2 km
7,6 km
0
300
75
3
1
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 12 andre - anmeld WabiWabi

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Kim Drejer - Jeudan

Hvad skete der??!!
Plejer at komme der ofte, når jeg bor på STAY har altid oplevet god betjening og super kvalitet, nogle gange lidt forsinket, men generelt styr på tingene. men onsdag var der for første gang i et halvt år....

ALT var forkert, timmingen, tydeligt utrænet/uforberedt personale, lyset i restauranten på MAX det var som at være i solarie.

Men man kan tilgive meget hvis ellers maden havde været som den plejer, men det ny menukort er mindre og metervarer, serveret sjusket som om der var meget travlt, vi var 6 perosner i HELE restauranten, vi fik maden efter 45 min!!!!

Jeg kunne blive ved, any way ligegyldig mad til overpris.

KIm

Kamilla

Stjernerne snakker for dem selv :)

Anne Marie Paulsen

Fantastisk lækkert sushi og god betjening af meget venligt personale

Tine Jepsen

For pokker det er så godt !

Johannes Fonnesberg

Har brugt WabiWabi mange gange og har kun haft gode oplevelser. Menuerne er lækre og appetitlige og har holdt niveauet hver gang. Billigt er det ikke - men jeg synes klart det lever op til prisen.

Henrik Simonsen - privat nyder...

Virkelig prisen værd!!!

Eva

Lækker sushi til en okay pris. Jeg spiser der ofte.

Rasmus Andersen

Jeg har spist man en gang fra WabiWabi og gør det aldrig igen. Det smager simpelthen så dårligt, at man ikke fatter de kalder det sushi. For samme penge kan man købe et godt måltid Sticks'n'Sushi som er en sikker vinder. Betjening var nærmeste ikke eksisterende. Jeg bestilte mad hos dem og kunne hente det kl 18. Jeg var der ned kl 18 præcis, men gik først med min mad kl 18:30 hvilket bare ikke er i orden. Inden jeg gik derfra med min mad hade de endog lavet rod flere gang i hvad jeg skulle have. Sådan jeg selv skulle tjekke op på om det hele nu var med, hvilket det ikke var 2 gange.
Der er ikke styr på noget som helst. Risen på sushi hade ikke fået nok og var meget tørt og fisken smag meget af fisk. Så jeg der blev næsten ingenting spist af det. Hold jer væk derfra. :-(

Flemming Hoffmeyer

Virkelig lækker sushi. Det koster, men er bestemt prisen værd. Og så har jeg den lige om hjørnet. Det betyder jævnlige besøg.

Michael Martil

Verdensklasse sushi for ikke at tale om interiøret :-)

Amanda - Privat

Wabiwabi, er den bedste sushi restaurant jeg har besøgt, deres sushi er indbydende og ekstremt velsmagende, er også helt vild med deres wokrettter og deres sticks, hyggelige omgivelser det giver en lyst til at komme igen og blive lidt længere.

mathilde hancke laursen

det bare godt.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud