Den bedste pris på dit arrangement

Toldkammeret

Havnepladsen 1, 3000 Helsingør

Toldkammeret ligger på Havnepladsen lige ved Helsingør station. Det gamle hus er et fantastisk bygningsværk fra 1891, som frem til 1976 blev benyttet som byens toldkammer.

Huset er centrum for mange forskellige arrangementer årligt, bl.a. jazz- og rockkoncerter, udstillinger og andre kulturelle arrangementer. Helsingørs børnekulturcenter ligger i en del af Toldkammerbygningen.

Stedet benyttes også til udlejning. Skal I afholde møder, konferencer eller selskaber er Toldkammeret et unikt sted for dem, der ønsker en hyggelig og intim atmosfære. Der er to store lokaler – Lille Sal og Store Sal,  hvor der er plads til op til 150 siddende gæster. Hertil har Toldkammeret et mødelokale med plads til 16 personer ved bord. Der er standard AV-udstyr til rådighed samt internet adgang i hele huset.

Ønsker man forplejning til sit møde eller konference, serverer Toldkammer caféen dejlig mad med tanke på friske råvarer og økologi. Den stemningsfulde cafe er kendt som en af byens hyggeligste restauranter. Her kan man ud over maden også nyde de mange spændende kunstudstillinger på væggene, som løbende bliver udskiftet.

Toldkammeret ligger under 100 meter fra Helsingør station og er derfor ideelt, hvis man er med offentlig transport. Der er en kombination af gratis- og betalingsparkering i nærheden af Toldkammeret og faciliteterne er handicapvenlige.

 

 

 

Nordsjælland
0,1 km
51,5 km
n/a
150
120
3
1
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Toldkammeret

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud