Den bedste pris på dit arrangement

Tapas G

Kejsergade 2, 1155 København K

Tapas G ligger i centrum af København og byder indenfor til alle slags arrangementer. Lige fra konferencer, kurser, firmafester, julefrokoster, receptioner, bryllupper og fødselsdage mm.

Man råder over to sale, hvoraf der kan være 40 i restauranten og 65 i selskabslokalet. Ved biografopstilling har man plads til op imod 80 gæster.

Der forefindes standard AV-udstyr på stedet, hvis I har behov for dette.

Udover de mere almindelige arrangementstyper er det endvidere muligt at afholde f.eks. jubilæer på stedet, samt produktlanceringer. Café G er åbne for de ønsker og behov i nu måtte have og kan deltage aktivt og konstruktivt i planlægningen af hele arrangementet hvis dette ønskes. Dermed kan jeres blive så personlig som muligt.

Tapas G’s beliggenhed gør, at man ikke kan komme udenom at der er et hav af forskellige seværdigheder rundt omkring. Lige fra Rundetårn til de mange forskellige museer og butikker København rummer. Mulighederne er mange. Hvis man kommer langvejs fra er der også gode overnatningsmuligheder rundt omkring i form af byens hoteller og vandrehjem.

Det er begrænset med parkeringsmuligheder, da stedet er i indre by og hvis man derfor søger flere parkeringsmuligheder, er det en god ide at søge op imod Israels Plads ved Nørreport hvor mulighederne er mange alt efter hvornår på dagen og ugen man ankommer. Hvis man derimod er med offentlig transport går både 11A og 14 til Gammeltorv, hvorfra der kun er 300 meter hen til cafeen.

København og omegn
0,65 km
8,1 km
n/a
80
65
2
n/a
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Tapas G

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud