Den bedste pris på dit arrangement

Stevns Klint Strandpension

Klintevej 28, 4673 Stevns, Rødvig

Stevns Klint Strandpension er det ideelle sted at holde et kursus eller selskab, hvis man sætter pris på rolige og naturskønne omgivelser. Stedet ligger dog ikke mere afsides, end at Rødvig Station ligger i gåafstand. Med kun lidt over en times og et kvarters kørsel kan man desuden nå København eller Storebæltsbroen.

Dette sted skiller sig især ud ved den smukke udsigt over naturen og vandet, samt de hyggelige og lyse lokaler. Her får man som gæst en unik oplevelse man ikke finder mange andre steder.

Mad og drikke
Fleksibiliteten er I højsædet hos Stevns Klint og Strandpension. Når det gælder mad og drikke kan vilkårene tilpasses til jeres behov, og er både muligt at få en kok og tjener til at lave maden og servere, eller man kan selv at sørge for det hele ved at bruge stedets køkken.

Firmaarrangementer
Hos Stevns Klint Strandpension bliver man mødt med god og personlig service. Som gæst skal man derfor ikke bekymre sig om praktikaliteter, og kan derfor trygt fokusere på det man er der for. Netop dette er specielt vigtigt når man holder kurser, workshops osv., hvor det er vigtigt at man kan fordybe sig. På trods af stedets størrelse, findes der alle de nødvendige faciliteter for at man kan holde det perfekte faglige arrangement. Som gæst har man til rådighed alt det nødvendige AV-udstyr såsom LCD projektor, flip-overs eller overhead projekter. Der er desuden trådløst internet over hele bygningen.

Private arrangementer
Leder I efter et sted at holde private selskaber, er stedet også ideelt til dette. Bygningen kan huse mindre grupper på op til 25 personer, hvilket gør det ideelt hvis man skal holde konfirmationer, fester eller familiemiddage.

Overnatning
Med ti gode dobbeltværelse er der rigtigt gode muligheder for overnatning. Har man brug for at overnatte flere personer, er dette muligt hos Rødvig Kro & Badehotel der ligger få minutters gang væk.

N/A
Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
0,4 km
49 km
10
50
25
1
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld Stevns Klint Strandpension

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud