Den bedste pris på dit arrangement

Stenstruplund Kursuscenter

5.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Stenstruplund Kursuscenter
Jernbanevej 2, 5771 Stenstrup

Et besøg hos Stenstruplund handler om nærvær og om at blive inspireret til at tænke i større og andre baner end normalt. Stilen er kreativ, afslappet og personlig – og som gæst oplever man en anderledes atmosfære, end man gør på traditionelle kædehoteller. Det er muligt at leje hele stedet, så man har det for sig selv. Netop derfor kan Stenstruplund være et ideelt sted, hvis man søger ro og fordybelse uden for de normale rammer.

Kursuscenter med sanselig madlavning

En anden grund til at mange vælger at gæste Stenstruplund, er maden. Køkkenet laver sanselig og ærlig mad, der er lavet med kærlighed til de råvarer man bruger. Hos Stenstruplund er mad ikke bare mad. Medarbejderne elsker at lave mad og udforske gastronomiens verden. Netop denne passion og fascination, er noget man som gæst vil opleve når man hos Stenstruplund.

Det er netop den energi og kærlighed, der er lagt i selv at bage brødet eller selv at have lavet marmeladen, der gør forskellen. Og det kan man som gæst mærke – og smage! Er man nysgerrig på hvordan maden laves, er man velkommen til at besøge køkkenet.

Stenstruplund sætter en ære i fortrinsvist at bruge friske og økologiske råvarer. Det betyder helt konkret, at 60-90 procent af alle råvarer er økologiske, og at mange ingredienser kommer fra lokale producenter. Menuerne vil tit variere i forhold til årstiden og kan tilpasses til jeres ønsker.

Familiedrevet kursuscenter

Stenstruplund Kursuscenter er er familiedrevet sted. Ejerne Rikke & Martin Loeb bor selv på stedet, hvilket giver en personligt og nærværende atmosfære, man ikke finder andre steder. Rikke & Martin og stedets andre medarbejdere følger jer gennem et helt forløb og man lærer hurtigt hinanden at kende. Her er de rigtigt gode til at mærke stemningen og handle derudfra, så I er sikret den bedst mulige oplevelse der passer til netop jeres behov.

Firmaarrangementer hos Stenstruplund

Når man holder et firmarrangement hos Stenstruplund, lejer man enten en afdeling for sig selv eller hele huset. Hvis man vælger at leje det hele, har man har det hele for sig selv og man møder ikke andre kursister undervejs. Stedet bliver tit brugt af både private og offentlige virksomheder der har brug for et sted at holde kurser, workshops eller coaching sessions. Stenstruplund er inddelt i to afdelinger, som hver kan byde på et plenumlokale med alt det nødvendige AV-udstyr. Her kan man holde arrangementer med plads til mellem 10 og 60 deltagere.

Fester i stemningsfyldte lokaler

Stenstruplund bruges også hyppigt når der skal holdes familiekomsammener, fødselsdage eller andre fester. Festerne holdes i de stemningsfyldte lokaler, hvor der kan være plads til mellem 20 og 80 personer.

Overnatning

Der er desuden i alt 22 værelser hvor man kan sove ca. 55 personer. Man kan her selv være med til at præge prisen – forstået på den måde, at jo flere personer man sover i hvert værelse, jo billigere er det per person

Fyn og øerne
0,05 km
40 km
22
60
50
2
4
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 1 anden - anmeld Stenstruplund Kursuscenter

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

rikke loeb

dejligt sted!

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud