Den bedste pris på dit arrangement

Comfort Hotel Skt. Petri

4.8 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Comfort Hotel Skt. Petri
Krystalgade 22, 1172 København

I hjertet af København ligger Hotel Skt. Petri. Et stort og flot hotel med gode konferencefaciliteter og professionelle mødelokaler. Skt. Petri er let at komme til og fra, med kun 200 meter til nærmeste station og direkte adgang med metroen til lufthavnen og resten af byen.

Hos Skt. Petri er intet møde det samme og alle de møder der afholdes her skræddersyes specielt til de behov, ønsker og ideer kunden har til sit møde. Det hjælpsomme personale sørger for, at du kun behøver at bekymre dig om den faglige del af mødet og klarer alt det praktiske for dig, så du kan holde fokus på det der er vigtigt for dig. Servicen på hotellet er uformel, men samtidig yderst professionel og får dig til at føle dig hjemme og godt tilpas.

Hotel Skt. Petri har professionelle møde- og konferencefaciliteter og med plads til op imod 250 personer, kan hotellet klare selv de helt store arrangementer og søger du blot lokaler til mindre møder eller lignende, så hold dig ikke tilbage. Hotel Skt. Petri klarer alle slags møder og alle kunder bliver behandlet ens, om de kommer 10 eller 200 personer.

Hotel Skt. Petri ligger tæt på rundetårn og gode shoppingmuligheder. Der er kun få minutters gang til den centrale del af strøget. Ønsker man at opleve vaskeægte gammel Københavner stemning, så er en tur til Nyhavn et sikkert hit. I det hele taget er Skt. Petris belliggenhed yderst unik og meget attraktiv uanset om man er til afslapning eller klar på oplevelser.

Løber jeres arrangement over flere dage, er der gode muligheder for at overnatte. Hotellet har 268 værelser og overnatning kan syes ind i jeres samlede pakke. Lyder Hotel Skt. Petri som noget for jer, så få et tilbud herfra via Ateo.dk.

København og omegn
0,2 km
7 km
268
250
180
6
7
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 2 andre - anmeld Comfort Hotel Skt. Petri

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Lars Ellegård

Jeg var til Guldbryllup i Skt.Petri Hotel. Pragtfuldt sted med god betjening og dejlig, veltillavet mad. Fine lokaler, og meget centralt.
Og så er det jo lidt sjovt, at det er det gamle Dalle Valle!

Mette Bjering

Perfekt beliggenhed i centrum af København og centralt i forhold til offentlig transport.
En arkitektonisk spændende og moderne indretning.
Forplejningen er i top, anrettet indbydende og velsmagende og byder på fornyende.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud