Den bedste pris på dit arrangement

Skovshoved Hotel

Strandvejen 267, 2920 Charlottenlund

Skovshoved Hotel er et fire-stjernet hotel der byder god mad, flot natur og stilfulde lokaler – samtidig med at det ligger tæt på både station og København by. Blandt andet derfor, har Condé Nast Traveller – et af Storbrittaniens førende rejsemagasiner – kåret Skovshoved Hotel som et af verdens mest hippe hoteller. Skovshoved Hotel er desuden et sted med historie. Siden 1660 har det nemlig fungeret som overnatningssted for rejsende fra både ind- og udland.

Konferencer og møder

Hotellets høje standard gælder på alle planer – også hvis man skal holde konferencer, møder eller lignende arrangementer.

Man kan både vælge at benytte sig af hotellets standardpakker, eller man kan selv sammensætte indholdet af sin konference.

Hotellet kan desuden arrangere teambuilding-ture såsom sejltur på Øresund, picnic i Dyrehaven mv.

Restauranten

Restauranten på Skovshoved Hotel byder på uovertruffen mad, og har flere gange fået tildelt den prestigefyldte “BIB Gourmand” i Michellin-guiden. I dag bliver køkkenet styret af Philippe Houdet der er manden bag mange Michelin-restauranter. I restauranten bliver der lagt væk på at give gæsterne en personlig og nærværende betjening.

Selskaber

Skovshoved Hotel er perfekt sted at holde fester der skal levere en kvalitet ud over det sædvanlige. Gennem årene har der været holdt mange firmafester, med sommerbuffet og DJ. Det er også et ideelt sted at holde bryllupper, fødselsdage eller julefrokoster.

Hotel med havudsigt

Det er ikke kun hotellets design og indretning der er en klasse for sig selv, og Skovhoved Hotel er en af de få hoteller i Danmark der har decideret havudsigt. Hotellet ligger desuden ikke kort fra grønne områder eller fra København, hvor der er masser af steder hvor man kan få kulturelle oplevelser. 

Beliggenhed

Kommer man med offentligt transport, ligger busstoppestedet utroligt tæt på hotellet. Ved et kvarters gange kan man desuden nå den nærliggende Ordrup St. I gåafstand ligger desuden nogle af de smukkeste strande i Danmark – Bellevue Strand og Charlottenlund Strandpark.

Nordsjælland
1,5 km
km
22
120
200
2
4
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Skovshoved Hotel

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud