Den bedste pris på dit arrangement

Skovkanten

Odensevej 92, 5260 Odense S

Skovkanten ligger 10 – 12 min. kørsel fra Odense Centrum og byder på flotte lokaler til både fester og møder.

Skovkanten gør sig bemærket ved at have farvestrålende kunst og indretning. I og omkring stedet, vil man desuden finde et væld af smukke planter, som giver en følelse af, at man er i en hyggelig oase.

Møder & Konferencer

Lokalerne er velegnede til afholdelse af møder og kurser, og med de rolige omgivelser omkring udenfor. Der er plads til op imod 40 – 50 mødedeltagere, i hver af de to store lokaler.

Udover de store lokaler er der også mulighed for at benytte sig af de 2 grupperum. I forhold til teambuilding er der mulighed for at benytte sig af stedets udendør faciliteter. Skovkanten har desuden alt inden for professionelt AV-udstyr, som er til fri afbenyttelse under mødet.

Selskaber

Udover møder og kurser tilbyder Skovkanten også mulighed for leje af lokaler til firmafest. Hos Skovkanten ligger de vægt på at servere lækker mad der passer til  en hver smag. Det betyder at  selv den kræsne gæst, vil få en god oplevelse med Skovkantens køkken.

Der er plads til henholdsvis 60 og 90 i de to store lyse selskabslokaler. Såfremt man ønsker at afholde større arrangementer, så er det også muligt leje hele huset. Dette skaber plads helt op til 150 personer.

Der er mulighed for at bestille en af de færdige pakkeløsninger til arrangementet, eller sammensætte sin egen menu.

Faciliteter og aktiviteter

Cirka ti minutter fra skovkanten ligger Hunderupskoven, hvor man kan løbe eller gå en tur, hvis man har brug for en pause i dagens program. Det vil endvidere være et ideelt sted at at afholde nogle teambuilding øvelser.

Praktisk info

Der vil være mulighed for parkering lige ude foran Skovkanten, hvis man er i bil. Hvis man tager offentlig transport ligger den tætteste togstation, Hjallese st., et kvarters gang fra Skovkanten. Man kan også tage bussen (20, 21s, 22 & 23) der ligger 2 minutter væk.

Fyn og øerne
1,3 km
14,8 km
n/a
90
54
2
2
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld Skovkanten

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud