Den bedste pris på dit arrangement

Sino Officehotel

Kirkebjerg Parkvej 12, 2605 Brøndby

Sino Officehotel er som navnet antyder primært et kontorhotel. Det betyder at rammerne er af høj kvalitet og miljøet er energisk. Hos Sino Officehotel har man som udefrakommende mulighed for at leje mødefaciliteterne og dertil de services som følger med.

Sino Officehotel har to mødelokaler hvor der hver er plads til op imod 12 personer. Mødelokalerne er store og lyse og indbyder til et motiverende og inspirerende møde grundet det miljø der er at finde hos Sino Officehotel. Der er i mødelokalerne mulighed for trådløs internet, projektor og aircondition.

Prisen hos Sino Officehotel er uden opdækning 190 kr. pr. time, 1390 kr. pr. dag i alt (ex. moms). Hvis der ønskes opdækning, vil prisen variere efter, hvor mange der deltager i mødet. Der er derudover mulighed for at tilkøbe frokostbuffet mod 56 kr. ex moms pr. kuvert.

Hvis du skal afholde et mindre møde nær København, mere specifikt på Vestegnen, så er Sino Officehotel stedet for dig. Prisen er billig og kvaliteten er høj – lyder dette som noget for dig, så tilføj Sino Officehotel til din liste over mulige mødelokaler og modtag et tilbud specifikt rettet mod dine behov.

København og omegn
0,6 km
16 km
0
12
12
0
2
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld Sino Officehotel

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud