Den bedste pris på dit arrangement

Restaurant Sult

Vognmagergade 8b, 1120 København K

Centralt i København ligger den flotte Restaurant Sult. Restauranten ligger i Det Danske Filminstituts filmhus’, og ligger i forbindelse med filmhusets film- og boghandel, samt Cinemateket.

Restauranten bruges tit i forbindelse med møder og konferencer i det Danske Filminstitut eller hos Cinnemateket. Det kan bruges til alle slags arrangementer, såsom fester, receptioner mv. Fleksibiliteten er stor, og man kan holde arrangementer der strækker sig, til alt fra 10 til 350 deltagere. På grund af samarbejdet med Filmhuset, kan man få sparring og hjælp af erfarne eventkoordinatorer,  til jeres arrangement. Der er samtidig en masse muligheder for at benytte lokaler i Cinemateket og i Det Danske Filminstitut, og der kan nemt skabes en løsning der passer netop jeres behov.

Når det gælder forplejning, bliver menuen sammensat af de bedste og friskeste råvarer der er tilgængelig i årstiden. Der er altid fokus på kvalitet og økologi. Udgangspunktet er retter der både er inspireret af klassisk danske gastronomi, men som også har rødder i fx italiensk og sydfransk madlavning. Restauranten importerer selv gode vine der passer til maden.

Ingen for gåafstand  kan man finde et væld af aktiviteter og oplevelser i København. Tæt på restauranten ligger fx finde den historiske Kongens Have, hvor man kan gå sig en tur, og hvor der også er mulighed for at opleve Rosenborg Slot og Kronjuvelerne. Tæt på stedet ligger desuden Købmagergade hvor det er muligt at shoppe og se på butikker, eller hvor man kan komme op og se Det Runde Tårn.

Det er desuden nemt at komme til og fra restauranten, da man med 500 meters gang, kan nå Nørreport Station. Her er det muligt at finde busser, toge og metro der kan forbinde dig med hele København og omegn.

København og omegn
0,55 km
8 km
0
300
250
1
1
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Restaurant Sult

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud