Den bedste pris på dit arrangement

Restaurant Skjoldgaarden

Ordrup Jagtvej 213, 2920 Charlottenlund

Restaurant Skjoldgaarden har et stort lokale til udlejning til kurser, konferencer eller møder. Lokalet kan deles op i fire mindre lokaler. Der kan i hvert af de fire lokaler sidde op til 50 personer og slås de sammen til et stort lokale, kan der sidde omkring 200 deltagere. Lokalet måler 60 x 10 meter og er derfor meget aflangt.

Restaurant Skjoldgaarden er beliggende i Charlottenlund, ca. 15 minutters kørsel fra Københavns centrum. Restauranten ligger i forlængelse af “Lunden” – Charlottenlunds Travbane. Fra restauranten har gæsterne udsigt over hele travbanen, hvilket i sig selv er et unikt og flot syn.

Det venlige personale på Restaurant Skjoldgaarden er altid behjælpelige, hvis du har særlige ønsker, behov eller ideer til dit arrangement og personalet vil under hele arrangementet stå klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Forplejningen under besøget kommer fra restaurantens eget køkken og I kan i samarbejde med køkkenchefen sammensættes efter jeres ønsker. I køkkenet går man meget op i, at råvarerne er af højeste kvalitet, så hver en gæst får den bedst mulige oplevelse.

Lyder Restaurant Skjoldgaarden som noget for jer. Så få et uforpligtende tilbud helt gratis gennem Ateo.dk.

København og omegn
0,8 km
14 km
0
200
200
4
5
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Restaurant Skjoldgaarden

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud