Den bedste pris på dit arrangement

Restaurant Martino

Marselisborg Havnevej 46B, 8000 Aarhus

Restaurant Martino ligger på 1. sal helt ud til den flotte lystbådehavn Marselisborg. Der er fra restauranten udsigt over Aarhus bugten. På Restaurant Martino er der store flotte lokaler til både selskaber og møder. På restauranten er kvaliteten i fokus både når det gælder maden og selve opholdet.

Restaurant Martino har selskabslokaler, til festarrangementer og lignende fra 10-130 personer. Ønsker I at holde et arrangement der bliver husket, med alt det bedste fra det italienske køkken – så er Restaurant Martino stedet for jer. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten og alle medarbejdere på restauranten sætter en ære i, at hver en gæst går fra stedet med en god oplevelse.

Søger du derimod et lokale til afholdelse af møde eller kursus, er faciliteterne også i top. Der er på restauranten to kursuslokaler, med plads til henholdsvis 30 og 60 deltagere. Der er i begge lokaler speaker-udstyr, whiteboard, projektor, flipover og fri adgang til trådløst internet. De flotte og gode omgivelser giver også god mulighed for, at lave diverse teambuildingøvelser.

Beliggenheden i Aarhus er meget central i landet og Restaurant Martino er derfor en oplagt destination, hvis du til dit selskab eller møde skal have deltagere fra hele landet. Udsigten til den flotte bugt gør stedet meget attraktivt og udsigten er med til at skabe den gode atmosfære, som man mærker med til sammen på stedet. Der er desværre ikke mulighed for at overnatte på stedet – men er behovet der for overnatning, så er der mulighed for at du, i samarbejde med Ateo.dk finder et godt tilbud på et nærliggende hotel.

Østjylland
1,2 km
32 km
0
60
50
2
2
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Restaurant Martino

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud