Den bedste pris på dit arrangement

Rambla Ørestad

Arne Jacobsens Allè 9, 2300 København S

Rambla ligger på Amager overfor Skandinaviens største shoppingcenter, Fields.

Her byder man jer velkommen til et hav af forskellige arrangementer, lige fra møder og konferencer til konfirmationer og fødselsdage. Alt dette kan gøres i Rambla’s lokaler, som kan rumme op til 120 personer. Derudover tilbyder man også privat dining  i en aflukket del af restauranten eller i selskabslokalet hvor der er plads til 44 gæster, som kan nyde maden i ro og fred.

Selve indrettet er top moderne med fantastisk akustik og højt til loftet. Rambla betyder også Allé og begrebet forbindes med Barcelona’s  stemningsfulde gader med de mange spisesteder byen besidder. Målet er også at få bragt det moderne Barcelona ind i Rambla’s lokaler.

I restauranten serveres alt mellem himmel og jord for at tilfredsstille enhver gæst der har sine egne specielle ønsker. Hvad enten det er skandinaviske- eller internationale retter vil Rambla’s ‘brede’ køkken sørge for at du nok skal få noget du kan lide. Det samme gælder vinkortet, hvor der findes alverdens vine i prisklassen 300 – 3000 kr.

I forbindelse med et arrangement kan der købes forskellige mødepakker afhængig af længden af dit ophold, hvortil let forplejning, frokost eller middag er inkluderet.

Kommer man i bil, har Fields mere end 3000 parkeringspladser klar, hvilket gør det nemt at finde en plads, for derefter at gå over på den anden side til restauranten. Hvis man er med offentlig transport ligger både Ørestad station og metro kun 500 meter derfra. Dertil går både bus 33, 500S og 4A til stationen.

Hvis man kommer langvejs fra, ligger både Cabinn Metro og Crowne Plaza i nærheden. Derudover er der kun 10 minutter ind til indre by med metro, hvor man kan udforske København med dets mange museer, Strøget og det hyggelige Nyhavn.

Mht. AV-udstyr kan projektor arrangeres og ellers forefindes der trådløs internet og en stor magnetisk tavle.

 

 

København og omegn
0,5 km
4,7 km
0
120
120
1
3
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Rambla Ørestad

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud