Den bedste pris på dit arrangement

Park Bio

Østerbrogade 79, 2100 København

Park Bio er Østerbros biograf, hvor der udover almindelige visninger af film også er muligt at leje stedet til specielle arrangementer. Her kan man fx lave en speciel visning af en film for en gruppe og bagefter holde reception i foyeren. Park Bio er oplagt til alternative kundearrangementer eller arrangementer for ansatte.

Mulighederne er mange og fx kan man vælge en film som passer til ens tema. Ligeledes er der mulighed for at lave præsentationer eller oplæg før eller efter forestilling. Det kan fx være præsentation af nye produkter, hvor man har inviteret sine distributører eller forhandlere.

Ønsker man fx at holde en reception eller lignende, kan Park Bio selvfølgelig bistå med bestilling af catering, drikkevarer, opsætning, betjening osv. Hvis du skal holde et arrangement som har lidt kant og gerne vil væk fra de traditionelle konferencesteder, så kan Park Bio være et rigtig god bud på opgaven.

Østerbro rummer mange andre muligheder og Park Bio er blandt andet placeret meget tæt på Fælledparken, som er oplagt at bruge til aktiviteter om sommeren. Derudover er man i gåafstand til fx Nordhavn station, Østre Gasværk samt mange gode restauranter, cafeer og barer.

Park Bio er placeret centralt på Østerbro med busser der holder lige udenfor døren. Der er fem minutters gang til søerne og derfor kan et arrangement hos Park Bio nemt kombineres med andre aktiviteter rundt omkring i København.

København og omegn
1 km
10,7 km
0
250
Na
1
0
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Park Bio

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud