Den bedste pris på dit arrangement

Ocean Hotel & Konference

Amager Strandvej 384, 2770 Kastrup

Ocean Hotel & Konference var oprindelig en gammel villa, der er blevet renoveret og lavet om til et minihotel, med dertilhørende konferencefaciliteter.

Minihotellets annex kan rumme fra 2 til 15 personer. Du kan desuden holde gruppemøde eller mindre møder på husets herreværelse som ligger i hovedbygningen – her er der plads til 6 personer. Der forefindes whiteboard, projektor og trådløst internet i begge rum. Ocean Hotel & Konference har mere end 12 års erfaring med at arrangere konferencer og andre arrangementer. Derfor ved det venlige personale hvad det kræver, at afholde et succesfuldt møde. Personalet er gode til, at efterkomme specifikke ønsker og behov og vil under hele opholdet være til rådighed.
Ocean Hotel ligger ca. 400 meter fra Amager Strandpark, som er et populært besøgssted. Her kan man tage hyggelige løbe- og gåture eller fællesaktiviteter som eksempelvis volleyball, hvis vejret er til det. Der er Metrostation lige rundt om hjørnet og lufthavnen ligger kun 1,1 km fra hotellet. Det er let at komme til og fra hotellet også selvom man skulle komme fra Jylland.

Maden man kan købe sig til, kommer fra Aloha Catering, som er ejet af hotellet og leverer mad til mange andre events i Danmark, men også andre steder i Europa. Her mødes det asiatiske og europæiske køkken på bedste vis og giver nogle madmæssige oplevelser ud over det sædvanlige.

Der er i villaen 6 store værelser, som alle har sin egen individuelle charme, så du som kunde bedst muligt kan føle dig hjemme.

Prisen på konferencedøgnet er en ca. pris og kan variere alt efter behov for mad osv.

Lyder dette som noget for dig, så tilføj Ocean Hotel til din liste over mulige besøgsteder til dit næste arrangement.

København og omegn
0,2 km
1,1 km
6
15
15
1
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Ocean Hotel & Konference

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud