Den bedste pris på dit arrangement

Nordatlantens Brygge

4.7 ud af 5 (Baseret på 6 anmeldelser) Anmeld Nordatlantens Brygge
Strandgade 91, 1401 København K

Nordatlantens Brygge ligger i det hyggelige havnemiljø omkring Christianshavn og tilbyder attraktive konference- og mødefaciliteter.

Her rådes over det 240 år gamle pakhus som består af en bygning på fem etager med moderne og velfungerende lokaler, hvor der er plads til op imod 150 deltagere i et og samme rum. I alt er der tre lokaler i vidt forskellige størrelser, så der kan holdes et arrangement efter forskellige behov.

I forbindelse med et arrangement er der også mulighed for forplejning. Nordatlantens Brygge samarbejder nemlig med Annes gademad som vandt IByen-prisen 2012 (byens bedste Take-Away).

Det er let at komme til Nordatlantens Brygge, da det ligger under 1 km væk fra Christianshavn metrostation, hvor en masse forskellige busser også gør holdt. Hvis man er i bil kan man parkerer langs Strandgade, hvor almindelige parkeringsregler gælder.

Hos Nordatlantens Brygge er det også gjort muligt at holde private selskaber, hvor man selv står for forplejning og personale. Man vil dog være behjælpelig med at opstille borde og stole efter jeres ønsker og behov, samt almindelig rengøring af selskabslokalet efter arrangementet (ikke oprydning).

Hvis man trænger til et lille afbræk fra sit arrangement eller ønsker at udforske omgivelserne, er der masser af muligheder for at se alt det København har at byde på. Nordatlantens Brygge ligger først og fremmest lige ved siden af Noma, som er blevet kåret til verdens bedste restaurant tre år i træk og hvis man vil til indre by, skal man kun over broen. Fra Nordatlantens Brygge er der også en fantastisk panoramaudsigt ud over  havnen, hvor det er muligt at se Nyhavn på den anden side af vandet, Operaen og det nye Skuespilhus.

Der forefindes standard AV-udstyr i form af talerstol, lærred, data/overheadprojektor, flipover, whiteboard, samt trådløs internetforbindelse.

København og omegn
0,9 km
7,4 km
0
180
150
3
0
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 6 andre - anmeld Nordatlantens Brygge

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Orjan Norberg - Lund LSI

Nice venue and friendly and service minded staff!

Ingrid Branner - Ældre Sagen

Jeg kan varmt anbefale Nordatlantens Brygge. Faciliteterne er smukke og sætter en fantastisk ramme, forplejningen er virkelig god, og servicen er glimrende.

Merete Sand - UCN

Fantastisk hjælpsomhed hele ugen. Tak for det.

Amy Wright - Mondiale Publishing

Fantastic venue... great rooms, staff were amazing and the catering was wonderful. Would highly recommend.

Amy Wright - Sleepover Copenhagen

We had a great event at Nordatlantens Brygge - from our first enquiry through to taxis at the end the staff were totally on the ball. The venue itself is beautiful, quality prestige place for our event. The food was also fantastic.

Frederik Waitz Søborg - Nordic Innovation

Kæmpe ros til konference-teamet på Nord Atlantens Brygge - de er super professionelle og fleksible, hvilket betyder at alt ift. dit arrangement vil gå op.

Tak herfra - og vi ses!

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud