Den bedste pris på dit arrangement

Michael D.

Papirfabrikken 12, 8600 Silkeborg

Restaurant Michael D. ligger i centrum af Silkeborg med tilknytning til Radisson Blu Papirfabrikken Hotel.

Restauranten er ikke kun til hotellets gæster, men åbent for alle. Her kan man holde en masse forskellige arrangementer, som bl.a. kan være fødselsdage, barnedåb, diverse bryllupper og firmafester. Mulighederne for private arrangementer er mange på Restaurant Michael D., som også er mest velegnet til festlokale og derfor ofte bliver brugt som knudepunkt for fester.

Der er en flot udsigt til Gudenåen, som man kan nyde i forbindelse med et arrangement. Her har man plads til 80 gæster. Hvis der er tale om et endnu større arrangement, rådes der også over Restaurant 1a, som er Radissons selskabslokaler.

Man råder over tjenere og kokke som er specialister i at afholde disse arrangementer og kan derfor også skræddersy et arrangement efter dine behov ønsker, så du kun skal koncentrere dig om selve dagen med dine gæster.

Det samme gør sig gældende med maden, som sammensætter en menu efter dine ønsker. Derudover er der også mulighed for at besøge restauranten og smage på det velassorterede vinsortiment. Der er både sæsonmenu og A la carté kort.

I forbindelse med et arrangement er det endvidere muligt at tage en overnatning, hvis man har behov for det, da Michael D. ligger i tilknytning til Radisson hotellet.

Michael D er endvidere handicaptilgængeligt.

Østjylland
1,4 km
35,5 km
100
80
80
1
n/a
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Michael D.

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud