Den bedste pris på dit arrangement

Magleås Kursuscenter

Høsterkøbvej 6, 3460 Birkerød

Magleås Kursuscenter ligger i naturskønne omgivelser ved Høsterkøb i Birkerød, små 25 km. fra København. Fra kursuscenteret er der en fantastisk udsigt over Sjælsø. Omgivelserne omkring Magleås Kursuscenter indbyder til udendørsaktiviteter i form af teambuilding-øvelser eller nogle gode gåture i den flotte danske natur. Her er store plæner, samt en sø, som frit kan benyttes og nydes af centerets gæster.

Magleås Kursuscenter består af fire huse, hvorpå kursusfaciliteterne er fordelt – Hovedhuset, Annexet, Gæstehuset og Lille Maglesås. I den store sal i Hovedhuset kan rumme 50-70 personer og den Blå Sal i centerets Annex, kan rumme op til 20 personer.  Der findes endvidere en række mindre kursuslokaler i henholdsvis Hovedhuset, Gæstehuset og Lille Maglesås hvori der er plads til 5-12 personer. Der er i alle lokalerne tilknyttet alt indenfor moderne AV-udstyr der gør det muligt for dig, at afholde et professionelt kursus, møde eller konference.

Der er på Magleås Kursuscenter en lang række hyggelige kroge og opholdssteder både indendørs og udendørs, der gør det muligt for jer at opdele jer i grupper og arbejde intenst eller bare nye pauserne i de hyggelige opholdsstuer eller på de flotte udendørsarealer.

Måltiderne indtages i centerets hovedbygning, her serveres der god og sund mad, der gør at deltagerne har mest muligt energi. Der er ligeledes gode overnatningsmuligheder på Magleås Kursuscenter. Her er 45 værelser, med i alt 59 senge. der er fra alle værelserne god udsigt, der hjælper gæsterne til at falde til ro og føle sig “hjemme” under opholdet.

 

Nordsjælland
3,1 km
27 km
45
70
50
2
3
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Magleås Kursuscenter

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud