Den bedste pris på dit arrangement

Madam Sprunck Hotel & Restaurant

Bramstræde 5, 3000 Helsingør

Madam Sprunck er et hotel beliggende i Nordsjælland – i hjertet af Helsingør. Her er der i høj grad fokus på den kvalitet og service der skal gives, når det kommer til hotellets gæster. Det er nemlig gæsterne der er i centrum og Madam Sprunck er klar til at værne om ideer til netop dit kommende arrangement og vil derfor gøre alt for at ideen bliver til virkelighed.

På hotellet kan man både afholde større og mindre selskaber, samt også møder og konferencer, hvis det er det man lyster. Ved selskaber er man også af den opfattelse, at man vil tilpasse menuer og oplæg efter jeres behov, så i roligt kan forespørge på om kokkene kan lave en bestemt ret eller om indretningen af lokalet kan være på en bestemt måde.

Derudover tilbydes også gratis adgang til hotellets “Spruncken by night” for alle selskabets gæster, hvis man har lyst til at tage den hyggelige stemning videre på Helsingørs bedste loungebar og natklub.

Madam Sprunck ligger kun 200 meter væk fra  Helsingør station, så det meget let at komme til. Hvis man derfor er med offentlig transport er der et hav af forskellige toge og busser der går til stationen, hvorfra der kun 2 min. til fods hen til hotellet. Hvis man kommer i bil er der gratis parkering rundt omkring i byen, samt parkeringspladser tæt på hotellet.

Med den centrale beliggenhed i den gamle historiske og charmerende by er Helsingør også et oplagt sted at besøge Kulturværftet eller Kronborg Slot. Derudover er Madam Sprunck kun 35 min. kørsel væk fra København, samt 20 min. sejlads til Helsingborg i Sverige.

Der forefindes standard AV-udstyr inkl. projektor i alle lokalerne.

 

Nordsjælland
0,2 km
51,6 km
37
55
40
1
3
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Madam Sprunck Hotel & Restaurant

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud