Den bedste pris på dit arrangement

Lungholm Gods

Rødbyvej 24, 4970 Rødby

Lungholm Gods er en historisk bygning, som kan dateres helt tilbage til 1434 – dengang dog kaldet Olstrupgaard. Godset har magen historie, hvilket også tydeligt ses når man bevæger sig rundt på det. Som godset står nu, har det gjort siden 1639 – men er løbende blevet holdt ved lige. Den helt store renovering fik Lungholm Gods i 2007-2010 i forbindelse med beslutningen om, at dette skulle udlejes til ferieudlejning. Men på trods af den store renovering, har man formået at bevare den charme og historie der gør godset unikt.

Lungholm Gods er mere end bare en historisk bygning. Der er på godset mulighed for at leje den gamle, men meget flotte Herskabsstald til konference, kursus eller større møder. Herskabsstald udlejes i 1 døgn til 15.000 kr. Der er køkken i bygningen som frivilligt kan benyttes af de lejende gæster. Det som skiller Lungholm Gods ud fra de andre her på siden er, at man lejer hele stalden og ikke betaler en pris pr. deltager, men blot for leje af stalden. Man skal her selv sørge for frokost og anden forplejning, men Lungholm Gods stiller sig gerne til rådighed og hjælper med at finde en kok eller lignende.

Lungholm Gods ligger på Lolland ved Rødby. Her er smuk natur og gode muligheder for gåture eller udendørsaktiviteter i form af teambuildingøvelser eller lignende. Tæt på godset ligger Saksfjed Inddæmning ligger i gåafstand fra godset. Her kan man opleve unik dansk natur omgivet af småfugle, svaner og andre former for dyr.

Slottets værelser har alle sin egen personlige charme og passer til den stemning der er på slottet. Her er 12 dobbeltværelser, så slottet kan i alt huse 24 personer.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
6,8 km
2,2 km
12
300
120
1
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Lungholm Gods

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud