Den bedste pris på dit arrangement

Lokomotivværkstedet

Otto Busses Vej 5A, 1364 København SV

Lokomotivværkstedet i København byder på 10.000m2 til at danne rammerne om jeres næste arrangement.

Mellem Dybbølsbro- og Enghave station ligger det mere end 100 år gamle lokomotivværksted med sin imponerende arkitektur, klar til at byde jeres gæster velkommen til en uforglemmelig oplevelse.

Selve værkstedet er opdelt i to dele, hvoraf den ene del (KS-CPH) består af 1.000m2, mens Lokomotivværkstedet dækker over 9.500m2. Det er muligt at dele lokalerne op sådan så det passer til præcis jeres arrangement, uanset om i er 200 eller 3.000 personer. Lokomotivværkstedet har plads til op imod 3.400 gæster samlet.

Er I derfor på udkig efter et nyt sted at holde jeres kommende konference, firmafest, udstilling, produktlancering, messe mm. råder Lokomotivværkstedet over et stort og flot område tæt på centrum af København.

Som noget nyt og anderledes er man ikke kun meget tæt på byens centrum, men også naturen. Lokomotivværkstedet har nemlig sin egen oase på 6.000m2, som dækker over en stor have med pavilloner og bålfade. Her er det muligt at nyde sin frokost, gå en lille tur eller lave fællesaktiviteter.

Ønsker man forplejning til sit arrangement, har Lokomotivværkstedet nogle catering-partnere i særklasse med fokus på kvalitet, kreativitet og service.

Der er gode parkeringsmuligheder i og med Europark råder over 800 P-pladser på området. Er man med offentlig transport går bus 30 til H. C. Ørsted Værket og der er også mulighed for transport direkte til døren med specialtog fra DSB.

Derudover ligger Lokomotivværkstedet i gå-afstand til byens mange hoteller restauranter, seværdigheder og forlystelser.

 

København og omegn
0,8 km
11,5 km km
n/a
3400
3200
30
30
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Lokomotivværkstedet

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud