Den bedste pris på dit arrangement

Ledernes MødeCenter

Prags Boulevard 45, 2300 København S

Ledernes MødeCenter ligger på Amager kun få minutters gang til Amager Strandvej.

Lokaler

Hos Ledernes MødeCenter er det muligt at afholde både møder og kurser for op til 75 personer samlet ét sted og op til 150 personer, hvis man fordeler sig over de 5 store lokaler. Mulighederne er mange da man også råder over flere mindre gruppelokaler, så der er noget der passer til alle firmaer.

Beliggenhed

Der er kun 700 meter fra bygningerne på Prags Boulevard ned til den nærmeste metrostation (Lergravsparken st.), hvorfra man enten kan komme videre til lufthavnen på 8 min. eller ind til Nørreport på kun 7 min. Der er derfor optimale muligheder for at komme hurtigere videre, når man skal til og fra Ledernes MødeCenter.

Hvis man er i bil er der også gratis parkering på området. Stedet ligger også ud til Vermlandsgade, som går op til Knippelsbro og videre ind til byen derfra.

Hvis man gerne vil udforske København bagefter eller trænger til et afbræk fra hverdagen, er der her en oplagt mulighed for at gøre dette.

Skræddersyede mødepakker

Ledernes MødeCenter råder endvidere over 6 forskellige mødepakker, som man kan vælge imellem, som gerne skulle dække alle de forskellige behov et firma måtte have. Der er både pakker til de korte og lange møder, samt et 1:1 mødepakke.

København og omegn
0,7 km
5,1 km
n/a
75
60
6
4
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Ledernes MødeCenter

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud