Den bedste pris på dit arrangement

Le Pavé

4.0 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Le Pavé
Gråbrødretorv 14, 1154 København K

Le Pavé er en fransk restaurant der ligger i hjertet af København, på det hyggelige Gråbrødretorv. Restauranten indbyder til alle former for arrangementer og har plads til op imod 110 personer. Det er det ideelle sted for jer der skal holde en hyggelig julefrokost, konfirmation, bryllup, barnedåb eller firmafest. Le Pavé byder derfor et bredt felt af arrangementstyper velkommen.

Selve navnet Le Pavé stammer fra fransk og betyder brosten, som hentyder til det hyggelige brostensbelagte Gråbrødretorv. Det franske køkken er stadig blandt verdens bedste, og kombineret med rimelige priser, gør det restauranten til et attraktivt sted at komme for folk. Selve indretningen er moderne, men der er blevet taget hånd om det ‘fredede’ hus, så de gamle, rå murstensvægge og loftsbjælker stadig står der. Under varme forhold er der også mulighed for at komme udenfor og sidde på det brostensbelagte torv.

Uanset om man skal bruge restauranten til en hyggelig dag med familien og venner eller en romantisk aften med kæresten, hvor man har planlagt at fri, kan personalet kontaktes og det hele vil blive indrettet efter dine ønsker og behov. De mindre arrangementer kan aftales individuelt med Le Pavé.

Le Pavé ejer også med restauranten “Wining & Dining”, der ligger i samme bygning. Sammen kan de to restauranter huse op til 110 personer. Dette skyldes at hver lokale har plads til henholdsvis 50 og 60 personer og ligger tæt på hinanden.

Stedet er handicaptilgængeligt. Dog er der nogle få trin hvorfra personalet vil være behjælpelige med at hjælpe personer op.

København og omegn
0,65 km
8,2 km
0
110
110
2
0
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 2 andre - anmeld Le Pavé

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Tobias Dilling

Super lækkert sted, god mad og lækker location. :-) servicen er OK.

Christian Nielsen

Det var god mad til billige penge og beliggenheden er helt fantastisk med det hyggelige Gråbrødre Torv i baggrunden.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud