Den bedste pris på dit arrangement

Lalandia Rødby

4.5 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Lalandia Rødby
Lalandia Centret 1, 4970 Rødby

De fleste forbinder Lalandia Rødby med badeland og feriecenter, men Lalandia er meget mere end blot et feriecenter. Stedet har bl.a. rigtig gode konference- og mødefaciliteter, som virksomheder kan bruge, når de skal have en anderledes oplevelse. Lalandia Rødby kan huse konferencer med op til 750 deltagere og netop dette giver feriecenteret utallige muligheder for at kombinere et konference eller møde, med forskellige aktiviteter, som for eksempel teambuilding-øvelser.

De ansatte har stor erfaring med at sammensætte de optimale arrangementer for sine gæster. Hos Lalandia er man bevidst om, at det er de rette omgivelser, der giver en god konference, med størst mulige udbytte. Man har derfor udarbejdet et unikt konferenceprodukt der passer til både store og små virksomheder. Konferencearrangementerne skræddersyes efter de enkelte virksomheders behov, og der er gode muligheder for at inddrage teambuilding i din personlige konferencepakke. Der findes forskellige lokaler som alle egner sig til forskellige arrangementer – af eksempler kan nævnes mødelokaler, biografer og den store sportshal til de helt store arrangementer.

Lalandia Rødby ligger på Lolland og er let at komme til, hvis du kommer fra Sjælland eller Fyn. Feriecenteret ligger et stykke ude fra byen og fremstår som sin egen lille by. Selve centeret skaber en tropisk stemning med badelandet som det centrale element. Ønsker I at slappe af mellem, før eller efter møderne, er netop badelandet en oplagt mulighed. Der er en god stemning her og badelandet kan finde legebarnet frem i selv din mest seriøse deltager.

Der er i Lalandia Rødby gode muligheder for at overnatte i de 752 feriehuse, hvis der er behov for dette. Der er i Lalandia i alt 4.052 sengepladser, så det er de færreste arrangementer stedet ikke kan klare.  Derudover er forplejningen i top og indhentes fra en af de gode restauranter i centeret.

Kort sagt skræddersyer Lalandia arrangementet til dit behov og derfor er mulighederne mange – kun fantasien sætter grænser. Så kontakt os med dine specifikke ønsker og vi vil indhente et særtilbud til dig på dit arrangement.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
1,8 km
6,9 km
752
1000
750
6
1
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Gør som 2 andre - anmeld Lalandia Rødby

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Bettina Søndergaard

Trods vejr og vind er der altid noget at lave, hvis virksomheder skal rystes sammen

Sana

Vi var en stor familie afsted, og badefaciliteter osv var rene og pæne - legeland ligeså :)

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud