Den bedste pris på dit arrangement

Hvidehus

4.7 ud af 5 (Baseret på 11 anmeldelser) Anmeld Hvidehus
Valbygårdsvej 64, 2500 Valby

Hvidehus er beliggende i Valby og huser primært konferencer, seminarer, workshops og kurser for virksomheder. Hvidehus er unikt fordi man her kan holde sit arrangement i lyse og professionelle omgivelser, til en rigtig god pris.

Her går man meget op i at skabe de bedste rammer for netop dit arrangement gennem forskellige metoder der bringer gruppen sammen. Der er flotte lyse lokaler som er med til at give en god og hyggelig stemning. Derudover vil der være en vært klar til at byde jer velkommen og eventuelt hjælpe med bordopstilling, te, kaffe og kage mv.

Til et eventuelt møde er det også muligt at få let forplejning i form af kaffe, te og frugt. Frokost skal selv medbringes eller kan bestilles udefra.

Hvis man kommer langvejs fra, er der gode overnatningsmuligheder i form af Hotel Rossini som ligger 1,5 km fra Hvidehus. Ellers er indre by kun få minutters kørsel væk, hvor man kan udforske København. Hvidehus ligger kun 3 minutters kørsel fra Valby station og hvis I er med offentlig transport stopper både 1A og 4A i nærheden.

Der er parkeringspladser på stedet, hvor det er gratis at parkere.

I forbindelse med et arrangement kan teambuilding også komme på dagsordenen i og med at Hvidehus tilbyder “Forumspil” der er et interaktivt spil som bringer ledere og medarbejdere tættere sammen. Hvidehus tilbyder endvidere også hjælp i forbindelse med håndtering af stress til den enkelte såvel som en “stressstrategi” for hele virksomheden.

Der er AV-udstyr i form af musikanlæg, PC, projektor og internet. Man kan desuden frit kan benytte køkkenfaciliteter til sine arrangementer, og dermed gennemføre kurser for lave omkostninger.

København og omegn
1,2 km
10,8 km
0
40
30
2
5
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 11 andre - anmeld Hvidehus

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Vibeke Dømler Beske

Midt i Valby ligger jeres dejlige lokale med super service og parkering ved døren. At der er kaffe og te og et køkken som giver mulighed for at føle sig hjemme, er et ekstra plus. :-)

Saha - NON

I have been here for kursus it's been nice, quite cool and calm place.As far as facilities are concern it is OK :)

Rasmussen - www.bidronningen.dk

Centralt i Valby. Gode lyse lokaler , hvor man fornemmer en familiær stemning. Der er frisk kaffe på kanden hvortil man lader sig friste af duften fra køkkenet til at nyde den hjemmebagt kage.

Gitte Frandsen - Attraktiva Oskarshamn

Hyggeligt sted med god stemning og fantastisk service

karin stensen - Marte Meo supervision

Hyggelige omgivelser og venlige mennesker.

Gitte - Attraktiva Oskarshamn

hyggeligt, god stemning og fantastisk service

Misser Berg - C.G. Jung Instituttet, København

Et virkelig godt sted til undervisning, møde, kursus, samtaler m.v. Rummene er velindrettede og menneskerne er søde og hjælpsomme. Absolut det bedste sted, vi har været - vi er meget glade for at have fundet det :-)

Jonas Hogstrand - Metier

Jeg har holdt mange workshops i Hvidehus de sidste flere år og er meget glad for at komme der! Stemningen er helt speciel og hyggelig og personalet er fantastisk serviceminded!

Berit Franch

Fint sted med gode muligheder for konferencer og kurser

Emil

Dejligt sted med søde mennesker.

Emil - Real Accounting IVS

dejlige omgivelser med rare mennesker.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud