Den bedste pris på dit arrangement

Houens Odde

Houens Odde 14, 6000 Kolding

Houens Odde ligger i flotte naturrige omgivelser, og er et perfekt mødested for afholdes af møder, kurser, samt konferencer for virksomheder, hvor der ønskes både mentale såvel, som fysiske aktiviteter i naturen.

Afholdelse af møder og kurser

Ved Houens Odde kan der vælges imellem to kursussteder; Stensgaarden og Gilwell.

Her ligges der vægt på at møderne giver en følelse af højt til loftet – ikke kun i symbolsk, men også i bogstaveligt forstand. Det er nemlig muligt at afholde sit kursus under åben himmel, på den grønne eng som Houens Odde ligger på. Der er bl.a. også et amfiteater, hvor det ligeledes også er muligt at afholde sit møde.

Gilwell:

Gilwell blev i sin tid bygget for spejderbevægelses ledere, og i dag anvendes stedet stadig til spejderture, men også til afholdes af kurser og møder, hvor man ønsker at komme tæt på naturen.

Skulle man ønske at komme indedøre, så kan Gilwell også tilbyde 2 flotte lokaler. Derudover er der også mulighed for at benytte sig af deres 4 mødelokaler.

Ved Gilwell kan der afholdes møder op til 70 personer. Derudover er der overnatnings muligheder for 68 personer, i de hyggelige bjælkehytter, med de flotte naturrige omgivelser.

Stensgaarden:

Med de store panoramavinduer fornemmer man, hvordan naturen danner nogle hyggelige og lyse rammer, omkring stedet.

Det er det ideelle sted, for afholdelse af konferencer eller kurser. Her er der både 1 konferencerum, 2 gruppelokaler, lounge, biograf og spisesal.

Derudover er der også mulighed for overnatning til 56 personer.

Praktisk info

Det skal dog nævnes at møderne ikke behøves at foregå på en primitive måde, da begge steder er opdateret med det nyeste AV-udstyr.

Da Houens Odde er omgivet af natur, er det derfor lettest at komme til og fra stedet i bil.

Sønderjylland
7,3 km
47,4 km
40
90
60
6
4
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Houens Odde

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud