Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Vinhuset

Sct. Peders Kirkeplads 4, 4700 Næstved

Hotel Vinhuset er et historisk hotel i Næstved og omtales som “byens hotel”. Dele af den flotte bygning går helt tilbage til 1500-tallet og trods en større renovering af hotellet i 2006, har man formået at bevare den historik og charme der stadig den dag idag er kendtegnet ved det flotte hotel. Idag er der 56 unikke værelser, med hver sin charme.

Hotel Vinhuset tilbyder udover de flotte værelser også yderst professionelle rammer til konference og møder. Der er på hotellet 4 plenumlokaler og 4 grupperum – alle meget flotte lokaler. Hotellet skræddersyer din konference eller dit møde efter dine behov, ønsker og ideer og der er desuden mulighed for, at kombinere dit arrangement med teambuildingøvelser i samarbejde med hotellet. Der er desuden på Hotel Vinhuset alt i moderne AV-udstyr, så I kan afholde et professionelt møde.

Der er fra det store lokale direkte udgang til gårdhaven, hvor man kan nyde pauserne eller tage en kop kaffe. Beliggenheden i Næstved er meget central på Sjælland og er en oplagt destination, hvis du har deltagere fra hele Sjælland, Falster og Lolland. Der er fra hotellet gå-afstand til Susåen samt store grønne områder i Rådmandshaven.

i kælderen under hotellet ligger hotellets a la carte – restaurant. Her fornemmer man virkelig den historiske atmosfære der præger hele hotellet. Her serveres udsøgt mad, til fornuftige priser og det er ideelt at slutte en lang og god dag af hernede.

Lyder dette som noget for dig, så få et helt uforpligtende tilbud på dit arrangement fra Hotel Vinhuset helt gratis.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
0,6 km
46 km
56
140
100
4
4
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Hotel Vinhuset

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud